FCK-keeper jagter gennembrud


FCK-keeper jagter gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Københavns reservekeeper Nathan Coe har ikke opgivet drømmen om at blive førstevalg, selv om klubben fra nytår bliver forstærket med svenske Johan Wiland.

Nathan Coe er normalt andetvalg efter Jesper Christiansen i FC Københavns mål. Og selv om klubben fra næste år har forstærket sig på målmandsposten med svenske Johan Wiland, så håber den australske keeper stadig, at han kan få sit gennembrud i FC København.

- Jeg vil kæmpe for min chance i FC København, selv om det til tider er frustrerende at sidde uden for, siger Nathan Coe til Ritzaus Bureau.

Han vil endnu ikke tage stilling til sin fremtid, der med købet af Wiland meget vel kan byde på endnu mere tid på reservebænken.

- Seks måneder er lang tid, så nu må vi, hvad der sker. Foreløbig ser jeg tiden an, fortsætter Coe, der ved, hvad der kræves af ham.

- Jesper er god, og jeg har også hørt, at den nye målmand skulle være god, så der venter en hård opgave for mig. Men mit mål er stadig at få pladsen her i FC København, som er en fantastisk klub, siger Nathan Coe.

Australieren fik torsdag aften lidt tiltrængt spilletid, da han stod hele kampen mod nordirske Cliftonville i Uefa Cup-kvalifikationen. Coe holdt buret rent i den historisk store sejr på 7-0.

FCK-keeper jagter gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce