FCK fik historisk stor sejr


FCK fik historisk stor sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København holdt målfest med klubbens største sejr i europæisk sammenhæng, da nordirske Cliftonville blev besejret med 7-0 i kvalifikationen til Uefa Cuppen.

FC København stræber efter en plads i Uefa Cuppens gruppespil, og torsdag nåede træner Ståle Solbakkens mandskab lidt nærmere det mål. Efter en udesejr på 4-0 var opgaven mod nordiske Cliftonville blot en formalitet, som blev løst yderst professionelt med en sejr på 7-0.

Ailton Almeida, José Junior (scorede to), Atiba Hutchinson, William Kvist, Morten Nordstrand og Thomas Kristensen blev målscorerne, og nøjagtig som i det første opgør så måtte nordirerne kapitulere for københavnernes konstante pres efter 22 minutter. Og Almeidas sikre udplacering af udeholdets keeper ved 1-0-målet blev starten på en regulær målfest.

Afklapsningen af Cliftonville, der samtidig blev den største FCK-sejr nogensinde i europæisk sammenhæng, gav også Ståle Solbakken mulighed for at lufte et par af de spillere, der sidder på de yderste mandater i truppen. Reservekeeper Nathan Coe fik således alle 90 minutter, mens det også blev til debut for 18-årige Jacob Albrechtsen i forsvaret.

FC Københavns modstander i anden kvalifikationsrunde bliver fundet fredag. Blandt de mulige modstandere er svenske Kalmar FF og Djurgården de på papiret sværeste hold, som københavnerne kan trække.

FCK fik historisk stor sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce