FC København holdt målfest med klubbens største sejr i europæisk sammenhæng, da nordirske Cliftonville blev besejret med 7-0 i kvalifikationen til Uefa Cuppen.
FC København stræber efter en plads i Uefa Cuppens gruppespil, og torsdag nåede træner Ståle Solbakkens mandskab lidt nærmere det mål. Efter en udesejr på 4-0 var opgaven mod nordiske Cliftonville blot en formalitet, som blev løst yderst professionelt med en sejr på 7-0.

Ailton Almeida, José Junior (scorede to), Atiba Hutchinson, William Kvist, Morten Nordstrand og Thomas Kristensen blev målscorerne, og nøjagtig som i det første opgør så måtte nordirerne kapitulere for københavnernes konstante pres efter 22 minutter. Og Almeidas sikre udplacering af udeholdets keeper ved 1-0-målet blev starten på en regulær målfest.

Afklapsningen af Cliftonville, der samtidig blev den største FCK-sejr nogensinde i europæisk sammenhæng, gav også Ståle Solbakken mulighed for at lufte et par af de spillere, der sidder på de yderste mandater i truppen. Reservekeeper Nathan Coe fik således alle 90 minutter, mens det også blev til debut for 18-årige Jacob Albrechtsen i forsvaret.

FC Københavns modstander i anden kvalifikationsrunde bliver fundet fredag. Blandt de mulige modstandere er svenske Kalmar FF og Djurgården de på papiret sværeste hold, som københavnerne kan trække.