FCK dumpet af Viborg


FCK dumpet af Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København dumpede søndag i den simple disciplin at pakke et ultradefensivt Viborghold ud, og opgøret i Parken endte med et FCK-nederlag på 0-1 foran 24.288 ellers forårskåde tilskuere.

Dermed missede københavnerne chancen for at hente yderligere point på førerholdet Esbjerg, der spillede uafgjort mod AaB. FC København er tre point efter Esbjerg, som senere søndag kan overhales af Brøndby.

Den tidligere skolelærer Ove Christensen havde lagt en simpel defensiv taktik for Viborg FF, men selv om FC København havde 80 procent af spillet, blev det Viborg-træneren, der kunne juble til stor skuffelse for trænerkollegaen hos FCK.

- Det var en stor skuffelse. Selv på en dårlig dag skulle vi havde fået mindst uafgjort i sådan en type kamp. Vi skal vinde den slags kampe på hjemmebane, hvis vi vil være med til at slås om mesterskabet, sagde Hans Backe.

FCK's anfører Bo Svensson brændte i starten af anden halvleg et straffespark, som Viborgs målmand Jesper Christiansen tog sig kærligt af.

Opgørets vendepunkt kom i det 24. minut. Peter Møller var netop blevet skiftet ind i stedet for Sibusiso Zuma, og med en nonchalant hælaflevering satte FCK-angriberen Viborg i gang. Søren Frederiksen var pludselig helt fri med Magnus Kihlstedt, og letten Imants Bleidelis scorede sejrsmålet på returbolden.

- Vi havde forberedt os godt og stod stærk defensivt. Det var ikke prangende spil, men tre point giver arbejdsro. Det var måske ikke retfærdigt, men det var fuldt fortjent. Jeg er imponeret over FCK's nye hold, men vi vandt med fight, list og en smule held, sagde Ove Christensen.

FCK dumpet af Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce