FCK: Rolands skifte var på plads længe


FCK: Rolands skifte var på plads længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Københavns sportsdirektør, Carsten V. Jensen, har haft aftalen med træner Roland Nilsson på plads længe.

Runde efter runde i Superligaen er sportsdirektør Carsten V. Jensen blevet spurgt om FC Københavns kommende træner, Roland Nilsson.

Igen og igen har svaret været, at FCK nok skulle have en træner på plads til sommer uden dog at kunne bekræfte, at det var Roland Nilsson.

Men Carsten V. Jensen har hele tiden vidst, at Malmö FF-træneren var på plads i FCK, når Ståle Solbakken forlod klubben senest den 1. juli.

- Det har været på plads et stykke tid. Men i respekt for det arbejde, der lå foran Malmö FF, har vi ventet med at gå ud endeligt med datoer, siger Carsten V. Jensen.

- Grunden til at jeg har reageret ganske roligt, er fordi, jeg har vidst, at aftalen var på plads, forklarer han.

Roland Nilsson tager over i FCK allerede på onsdag, og det glæder FCK-sportsdirektøren omsider at kunne melde en endelig dato ud.

- Det er ikke noget, der har generet os overhovedet. Men det er fint at kunne bekræfte det, og det er vi glade for, og resten tager vi på pressemødet fredag, siger Carsten V. Jensen.

FCK har indkaldt til pressemøde i Parken fredag klokken 14, hvor Roland Nilsson vil være til stede sammen med sin nye assistent-træner Johan Lange.

Malmö FF har modtaget en kompensation for at slippe Roland Nilsson et halvt år før tid, men det ikke noget, som har voldt parterne de store problemer.

- Det giver vist lidt sig selv i den verden her, at der har været noget, som der skulle forhandles om, men det blev klaret i god ro og orden, fortæller Carsten V. Jensen.

FCK: Rolands skifte var på plads længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce