FCK-OB navne


FCK-OB navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MAGNE HOSETH, nordmanden, som i søndags så den 24-årige mand slå sig selv ihjel i Parken, fik et særligt varmt bifald før kampen.,

TILSKUERNE sang med på "You'll never walk alone" i minutterne før kampen. Sangteksten var på forhånd delt ud for at mindes den afdøde. Det skete efter opfordring fra "utallige fans", hed det.

BØRGE JACOBSEN, i OB populært kaldet "Bøs", var på plads i Parken. Naturligvis for at se både sin klub og sit barnebarn LARS JACOBSEN fra FCK i aktion.

KNUD ERIK FISKER, dommeren, der dømte "ulykkeskampen" i søndags sad på VIP-tribunen sammen med familien ved siden af FCK-boss FLEMMING ØSTERGAARD.

JØRGEN GLISTRUP, ja søn af Mogens, er højt på strå i FCK. Og han suser også rundt i FCK.-frakken og ser ud som om, at han har travlt. Måske slægter han faderen på. Han mente jo, at ti minutters søvn om natten kan være nok til at klare dagens dont.

ANDREW TEMBO, stilheden selv, var sågar henne ved dommer KIM MILTON NIELSEN efter slutfløjtet for at få en forklaring. Afrikaneren gik hovedrystende fra mødet med Danmarks bedste dommer.

FCK-OB navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce