Den hidtidige sportschef Rene Sundstrøm overgiver tøjlerne til Anders Hjort, der erstattes som assistenttræner af den gamle kending Kurt Hansen.

FC Svendborg skifter ud på sportschef-posten.

Efter et langt virke træder Rene Sundstrøm et skridt tilbage og overlader posten til Anders Hjort, der både som spiller og assistenttræner har et tæt kendskab til klubben og fynsk fodbold.

Sundstrøm fortsætter som sportslig koordinator.

Kurt Hansen indtræder i stedet for Anders Hjort som assistenttræner.

"René Sundstrøm har efter eget ønske valgt at udtræde af rollen som sportschef efter 10 år i denne funktion. René Sundstrøm fortsætter sit arbejde i klubben, nu som sportslig koordinator med det overordnede ansvar for den sportslige del af organisationen", melder FC Svendborgs formand Adam Ringsby-Brandt.

Anders Hjort forfremmes fra sin rolle som assistenttræner som ny sportschef, hvor han får det daglige ansvar for spillertrup og scouting.

"Forfremmelsen af Anders Hjort til sportschef efterlader en ledig plads som den ene af de assistenttrænere, der er omkring 2. divisionsholdet. Divisionsholdets tidligere cheftræner, nuværende U19-træner Kurt Hansen overtager rollen som assistenttræner, og den rolle har Michael Nielsen allerede, så cheftræner Julian Johnsson får to støtter.

Formand Adam Ringsby-Brandt udtaler:

"Vi har gennem vinterpausen arbejdet på at få styrket vores setup omkring divisionsholdet herunder at få flere hænder til de opgaver der ligger omkring spillertruppen og scouting".

"Samtidig har René Sundstrøm efter 10 år i rollen som sportschef ønsket at videregive nogle af sine arbejdsopgaver. De opgaver som ligger omkring spillertrup og scouting har Anders Hjort gerne ville overtage og træder derfor ind i rollen som sportschef, mens René Sundstrøm beholder de administrative opgaver samt fortsætter som klubbens repræsentant i Divisionsforeningen og DBU".

"Vi er rigtig glade for den indsats René Sundstrøm har gjort i klubben gennem 10 år, og er ligeledes glade for at han fortsætter med langt de fleste af de opgaver han i forvejen har varetaget, og dermed med sin erfaring er med i driften af klubben", melder formanden.

  • SportFyn