FC Midtjylland smider sejr mod oprykker

FC Vestsjællands Dennis Sørensen, til ventre, jubler efter det udligende mål i overtiden, mandag aften i Herning.
Foto: Ernst van norde/POLFOTO

FC Midtjylland smider sejr mod oprykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lignede længe tre sikre point til FC Midtjylland, men en dramatisk afslutning sikrede FC Vestsjælland 2-2.

FC Midtjylland var på vej mod en sikker 2-0-sejr over FC Vestsjælland mandag aften, inden først en udvisning, siden et selvmål og til sidst et mål langt inde i overtiden sikrede FC Vestsjælland 2-2.

Dermed missede FC Midtjylland en oplagt mulighed for at komme syv point foran nummer to i Superligaen, og må altså nøjes med et forspring på fem point ned til AaB.

Tidligere FC Midtjylland-spiller Dennis Sørensen blev helt for gæsterne i Herning, da han tre minutter inde i overtiden slukkede festen og headede bolden i mål til 2-2.

Backen Jesper Juelsgaard og midtbanespilleren Eyjolfur Hedinsson havde ellers sendt hjemmeholdet på en sikker sejrskurs efter en times spil, indtil Izunna Uzochukwu modtog sit andet gule kort og dermed reducerede sit hold til 10 mand med 25 minutter igen.

Det hele virkede dog stadig ret ufarligt for hjemmeholdet, men et klodset selvmål af forsvarsspilleren Erik Sviatchenko 10 minutter før tid og Dennis Sørensens scoring i overtiden sendte altså Superliga-duskene i knæ.

Indtil den dramatiske afslutning havde det nu ellers været ret kedeligt i Herning, for nu at sige det ligeud.

Gæsterne fra Sjælland ville meget lidt, selv efter, at de var kommet bagud. Og FC Midtjyllands spil klikkede ikke på samme måde, som det har gjort i sæsonens første kampe.

Mens FC Midtjylland er fem point foran AaB på andenpladsen, så betyder det uafgjorte resultat, at FC Vestsjælland springer op på en syvendeplads, netop som en del af tv-pengene skal uddeles.

FC Midtjylland smider sejr mod oprykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce