FC Midtjylland skabte sensationen

Manchester Citys Daniel Sturridge (tv.) og Winston Reid kæmper om bolden på The City of Manchester Stadium. Reid leverede, som alle sine holdkammerater, en flot indsats mod de engelske favoritter.
Foto: Jon Super/ap

FC Midtjylland skabte sensationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtjyderne slog Manchester City ude på en stor dansk aften

FODBOLD: Dansk fodbold klarede sig glimrende i torsdagens runde af UEFA Cup'en. Den største præstation, ja nærmest sensation, kom fra FC Midtjylland, der var på besøg hos Manchester City. Midtyderne kom godt fra start, hvor det lykkedes Danny Olsen at score kampens eneste mål til 0 - 1 i Joe Harts mål. Manchester City pressede hårdt på i 2. halvleg, efter en pinlig indsats i 1. halvleg set med engelske briller. Men trods hårdt pres holdt jyderne vest-englænderne væk fra det danske mål. Dermed skabte de et glimrende udgangspunkt for dem selv, til når englænderne kommer på besøg om 14 dage i Herning. FC Midtjylland leverede en kraftpræstation mod et slattent Manchester City hold. Man skal nærmest tilbage til vore vikingeforfædre for at finde en lignende dansk sejr på engelsk grund.

Sjælland kunne også

Ud over FCM var Brøndby, FC Nordsjælland og FCK også i aktion torsdag.

Brøndby fik en overbevisende sejr på udebane mod finske FC Haka, hvor de vandt 4 - 0. Så der skal gå meget galt på Vestegnen, hvis Brøndby skal smide et avancement til næste runde væk.

FC Nordsjælland var også på udebane. De spillede 1 - 2 mod det skotske 2. divisionshold Queen of the South, der sikrede sig en plads i UEFA Cup'en ved at komme i den skotske pokalfinale.

Det eneste hold der var på hjemmebane, var FCK. I parken vandt de 3 - 1 over norske Lillestrøm SK. Nordmændene scorede deres eneste mål et minut inde i overtiden.

FC Midtjylland skabte sensationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce