FC Midtjylland holder liv i gulddrømmen


FC Midtjylland holder liv i gulddrømmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Midtjylland og Randers HK skal mødes i en tredje DM-finale, efter at FC Midtjylland vandt på hjemmebane.

FC Midtjylland og Randers HK skal ud i en tredje og afgørende kamp for at fordele guld og sølv i kvindernes håndboldliga.

Det blev en realitet, da FC Midtjylland søndag vandt den anden finale 23-19 over Randers HK, der havde vundet den første finale i fredags på hjemmebane.

- Jeg er selvfølgelig en særdeles lykkelig træner i dag. Både resultatet og spillet var flot, og bortset fra den første periode havde vi god kontrol, siger FC Midtjyllands træner, Kenneth Jensen.

Randers HK, der vandt grundspillet i Guldbageren Ligaen, fik ellers en fin begyndelse på kampen i Ikast, der blev overværet af 2550 larmende fans.

Gæsterne kom foran 7-4, men herefter faldt Randers HK's offensive spil fra hinanden. Samtidig steg niveauet hos hjemmeholdet.

- Vi havde mange spillere, der bød ind på et højt niveau. De, der ramte knapt så meget i Randers, gjorde en forskel for os, vurderer Kenneth Jensen.

Træneren fremhæver blandt andre Linnea Torstenson og Lærke Møller blandt sine spillere, da FC Midtjylland vendte kampen.

Holdet førte 13-11 ved pausen og udbyggede føringen i anden halvleg.

Randers HK's træner, Jan Leslie, tager noget af ansvaret for, at holdet mistede momentum efter den gode start.

- Vi skiftede for meget ud i første halvleg for at holde folk friske. Det tabte vi lidt rytmen på, og det må jeg tage ansvaret for, siger træneren.

Katrine Fruelund blev topscorer for Randers HK med seks mål.

De to hold mødes på lørdag i Randers i den tredje kamp, der skal afgøre, hvilket hold der skal overtage kvindernes håndboldtrone efter Viborg HK.

- Det er helt åbent, måske med en lille overhånd til Randers, for de er på hjemmebane. Men jeg håber, at sejren kan give så meget tro og selvtillid, at vi kan tage guldet dér, siger Kenneth Jensen.

FC Midtjylland holder liv i gulddrømmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce