FC København ansætter Roland Nilsson


FC København ansætter Roland Nilsson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København ansætter svenskeren Roland Nilsson som træner fra den 1. juni, bekræfter klubben.

Der har været en del tovtrækkeri frem og tilbage. Men nu er Roland Nilssons trænerskifte fra Malmö FF til FC København på plads.

FCK ansætter svenskeren som træner fra den 1. juni, bekræfter københavnerklubben i en pressemeddelelse. Aftalen med Nilsson løber frem til sommeren 2014.

Tidligere på foråret skrev FCK under på en kontrakt med Roland Nilsson, som dog fortsat havde kontrakt med Malmö FF året ud. Derfor ønskede den svenske klub ikke at lade Roland Nilsson gå, før en afløser var på plads.

Den rokade blev en realitet onsdag, da Malmö FF ansatte Rikard Norling som ny træner. Norling blev hentet i den næstbedste svenske række hos Assyriska.

På fredag klokken 14 vil FCK afholde pressemøde i Parken med deltagelse af Roland Nilsson, den nye assistenttræner, Johan Lange, samt sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Svenskeren afløser norske Ståle Solbakken, der siden ankomsten i januar 2006 har fejret et hav af succeser med københavnerne.

Senest i denne sæson. Her har klubben forlængst vundet DM-guld, og holdet klarede sig også godt i Champions League, hvor det først blev til et exit i 1/8-finalen til den engelske storklub Chelsea.

Solbakken bekendtgjorde allerede i november 2009, at han ville forlade FCK denne sommer for at blive norsk landstræner i 2012. Den plan ændrede sig i dette forår på grund af FCK's europæiske succes.

Nordmanden blev interessant for udenlandske klubber, og da tyske FC Köln kom på banen med et godt tilbud, fortrød Solbakken kontrakten med det norske fodboldforbund (NFF).

Efterfølgende kom NFF og FC Köln frem til en aftale, så Solbakken fik revet kontrakten med nordmændene i stykker og i stedet begynder i jobbet i FC Köln til sommer.

FC København ansætter Roland Nilsson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce