FC Fyn og Næsby til Århus

FC Fyn-træner Anders Gerber (th.) er tilbage i Århus i eftermiddag, hvor Morten Andersen (bagest) og de øvrige FC Fyn-spillere skal forsøge at komme godt fra start mod AGF's Superliga-reserver.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

FC Fyn og Næsby til Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De odenseanske 2. divisionshold åbner mod uberegnelige modstandere i eftermiddag

FODBOLD: De odenseanske rivaler i 2. division vest, FC Fyn og Næsby Boldklub, åbner begge sæsonen i eftermiddag i Århus.

Næsby er outsider hos nedrykkeren Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion.

- Men dels har Fremad fået ny træner, dels har de mistet et par spillere, og dels har vi set dem i aktion, hvor de ikke imponerede i forhold til de tildelte odds, så jeg vil give os en god chance for at overraske, siger den nye Næsby-træner Henrik Lehm.

Næsby må undvære tilgangen Mads Bartram, der har lyskeproblemer, og de driblestærke midtbanespillere Jeppe Jensen (ankel) og Peter Nielsen (knæ) døjer stadig med de skader, som holdt dem væk allerede i slutningen af foråret, siger Henrik Lehm.

Næsbys premierehold:

Toivo Vadum - Kristian Bay-Kastrup, Casper Kruse, Lasse Andersen, Søren Madsen - Chris Hansen, Christian Jensen, Janus Erlendsson, Siamak Sohrabi - Danny Martin - Martin Koordt.

FC Fyn indleder allerede klokken 13 med en lumsk opgave på Fredensvang mod AGF-reserverne.

FC Fyn-træner Anders Gerber gjorde i aftes status over truppen, og den nye kantspiller Emil Antonsen og forsvarerne Klaus Larsen og Morten Andersen er stadig meldt skadet, men til gengæld er andre trumfer blevet klar.

Den nye målmand Jonas Jensen, hentet fra Esbjerg, er med i bussen, men Thomas Mikkelsen ventes at være førstevalg.

- Vores trup? Det er resten af spillerne, sagde Gerber.

Anders Gerber kunne i går på AGF's hjemmeside konstatere, at århusianerne stiller med den vanlige brogede blanding af talenter og kendte navne.

- Vi møder i de første tre runder udelukkende Superliga-reservehold. Man kan argumentere for, at de lige nu bør have et forspring i form, men vi er klar til udfordringen, sagde Gerber, der på den positive side kalder opvisningsbanen i Fredensvang som "den bedste vi kommer til at spille på i hele sæsonen".

Dermed kan FC Fyn indlede det tredje forsøg på at hente den eftertragtede oprykningsbillet.

Brabrand og Aarhus Fremad ventes at blive de værste rivaler, mens FC Blokhus, tidligere Jetsmark, ligner den mørke hest i toppen.

FC Fyn og Næsby til Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce