FC Fyn flytter pokalkamp til Brøndby

FC Fyn-formand Poul Jensen mente at pokalkampen mod Brøndby skulle spilles her på Odense Atletikstadion. Men nu har klubben besluttet at spille kampen på Brøndy Stadion istedet.
Foto: John Fredy

FC Fyn flytter pokalkamp til Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forholdene i Odense har stærkt overraskende fået 2. divisionsklubben til at opgive hjemmebanefordelen

Publikum og sponsorer får alligevel ikke mulighed for at se Brøndby-stjernerne i aktion i Odense, når Vestegnens stolthed søndag den 28. september møder FC Fyn i pokalturneringen.

Som lavest rangerende hold var FC Fyn ellers garanteret hjemmebane i opgøret, men politiets sikkerhedskrav til FC Fyns normale hjemmebane - Odense Atletikstadion - og de forhold, hvorunder FC Fyn kunne leje sig ind på Fionia Park var ifølge FC Fyn så ugunstige, at fusionklubben ikke så anden udvej end at lade Brøndby overtage værtsskabet.

- Vi har gennem nogle dage forsøgt at få en aftale på plads, men vi kunne ikke lave et arrangement, som vi kunne stå inde for og tjene penge på. Vi er selvfølgelig kede af, at vi over for vores publikum og sponsorer ikke kan præsentere så attraktiv en kamp som Brøndby i vores egen by, men vi kunne ikke se nogen måde at få tingene til at hænge sammen på, siger Leo Jensen, der er talsmand for FC Fyn i denne sag.

Ved at overlade Brøndby arrangørrollen er FC Fyn garanteret en vis indtægt af kampen og risikerer ikke at tabe penge på kampen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende i morgen torsdag.

Hvor:

Hvornår:

Info:

FC Fyn flytter pokalkamp til Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce