FC Fyn: - Vi tror på det

- Med Kim Brink i spidsen som direktør, og med en ledelse, der står sammen om projektet, er jeg overbevist om, at vi har kræfterne til at komme tilbage, hvis det trods alt ender med en nedrykning, siger formand Klavs Larsen.
Foto: Jørgen Hansen

FC Fyn: - Vi tror på det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men FC Fyn-formanden Klaus Larsen garanterer, at ledelsen og det økonomiske bagland vil sikre, at FC Fyn kan komme tilbage, hvis det værste skulle ske i aften

På dagen, hvor FC Fyns sportslige skæbne i værste fald kan blive afgjort i negativ retning, men hvor FC Fyn omvendt med en sejr kan give sig gode muligheder i bundkampen i 1. division, sender formand Klaus Larsen et klart signal om klubbens langsigtede overlevelse:

- Vi håber naturligvis, at vi i de to sidste kamp mod HB Køge i aften og mod Næstved kan få de nødvendige point, så vi bliver i 1. division.

Men direkte adspurgt, siger FC Fyn-formanden om fremtiden, hvis klubben trods alt skulle rykke ned i 2. division, og Klaus Larsen udsteder det, som kun kan opfattes en garanti for en videre satsning:

- Det er min klare opfattelse, at der er opbakning i ledelsen og i baglandet til, at vi kan fortsætte på et så stærkt niveau, at vi kan gå efter en omgående oprykning.

- Jeg vil sige det på den måde, at det ikke er en katastrofe at rykke ned. Men selvfølgelig er det ikke godt for de planer vi har. De vil så blot tage lidt længere tid at få udført.

Klavs Larsen tilføjer:

- Med Kim Brink i spidsen som direktør, og med en ledelse, der står sammen om projektet, er jeg overbevist om, at vi har kræfterne til at komme tilbage, hvis det trods alt ender med en nedrykning.

FC Fyn-formanden tilføjer:

- Jeg synes vi har leveret mange gode kampe i foråret, men vi har i flere ikke haft centimeterne på vores side. Men 3-0-sejren i fredags i Hjørring giver troen på, at vi kan overleve. Og hvorfor ikke tro på, at vi kan slå HB Køge i aften, siger FC Fyn-formanden.

HB Køge kan med en sejr i aften sikre sig oprykning til Superligaen. Omvendt vil bare uafgjort give Vejle chancen for at hente sjæøllænderne, idet Vejle dog i aften har en svær opgave i Aarhus mod AGF.

FC Fyn er rykket ned, hvis det bliver til nederlag i aften. Og selv uafgjort giver svære odds før sidste runde, hvor fynboerne skal til Næstved på søndag.

Der er kick-off klokken 19 på Odense Atletikstadion.

FC Fyn: - Vi tror på det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce