FC Barcelona-aftale stadig ikke på plads

Mikkel Hansen er blot en underskrift fra en kontrakt med FC Barcelona.
Foto: polfoto

FC Barcelona-aftale stadig ikke på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Hansens agent synes, at GOG var for hurtigt ude med melding om skiftet.

HÅNDBOLD: Det irriterer tydeligvis Claus Flensborg, agent for GOG's 20-årige stortalent Mikkel Hansen, at GOG allerede for godt 14 dage siden offentliggjorde, at en aftale om Mikkel Hansens skifte fra det sydfynske til den spanske storklub FC Barcelona stort set var på plads.

- Vi modtog først papirerne med aftalen mellem de to klubber i fredags, og der bliver jo under alle omstændigheder ingen aftale, før Mikkel har godkendt indholdet for de vilkår, som omfatter ham. Nu skal vi have advokater til at gennemlæse alt nøje, siger Claus Flensborg, der tilføjer:

- Der er nok lidt forskellig opfattelse af, hvornår en aftale er tæt på. For mig er der ingen aftale at offentliggøre, før alt er på plads, og alle har skrevet under.

Claus Flensborg forventer dog, at Mikkel Hansens skifte til FC Barcelona bliver en realitet, men han tilføjer, at tingene må tage den tid, det skal.

Mikkel Hansen er for øjeblikket til landsholdssamling i Faaborg - en samling, der først afsluttes sidst på ugen.

- Mikkel har fokus på landsholdet og OL lige nu - det skal han også have. Så må det andet komme på plads ind imellem.

Under alle omstændigheder vil et skifte ikke være endeligt på plads, før Mikkel Hansen har været en tur i den spanske storklub. Han skal nemlig igennem et lægetjek.

Mikkel Hansen er altså kun 20 år - og fortsat inde i udviklingen af sit talent. Claus Flensborg siger, at Mikkel Hansen er rimelig bevidst om, hvordan hans talent skal udvikles, og at han vil være rimelig sikker på, at træner og klub generelt ser arbejdet med hans talent på samme måde.

- Men vi har allerede haft en indledende, positiv dialog med både træner og klub, så jeg tror, at det kan komme til at gå rimeligt hurtigt, når først papirarbejdet er på plads, siger Claus Flensborg.

FC Barcelona-aftale stadig ikke på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce