FC Barcelona: Vilanova træner her også næste sæson


FC Barcelona: Vilanova træner her også næste sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Barcelona's vicepræsident understreger, at Tito Vilanova også er førsteholdstræner i næste sæson.

FC Barcelonas træner Tito Vilanova behøver ikke frygte for, hvad han skal lave efter sommer. I hvert fald ikke, hvis man skal tro klubbens vicepræsident Josep Maria Bartomeu.

- Han vil også styre Barca næste år, siger vicepræsidenten til Cataluyna Radio onsdag aften.

Trods et stort forspring til FC Barcelona i den spanske liga har Tito Vilanova været under kritik, siden han i sommer overtog efter succestræneren Pep Guardiola.

Spillet har ikke kørt så glat som tidligere, holdet har tabt til Real Madrid, og senest fik catalonierne en 0-4-lussing af Bayern München i Champions League.

Men den transformation er der ikke noget at pege fingre af, mener ledelsen i FC Barcelona altså.

- Vi tror på ham. Det var ikke nemt at stå for overgangen, men han har gjort det rigtig godt, siger Bartomeu.

Tito Vilanovas tid i klubben har været besværliggjort af, at han i tre måneder har været under behandling for kræft. Først for nylig kom han tilbage til klubben.

Og nu kan han høre pressen og kommentatorer tale om, at med nederlaget til Bayern München er en æra i europæisk fodbold ovre. Men den køber Bartomeu ikke.

- Det er ikke enden på en æra. Her er der struktur og kontinuitet. Det er ikke ligesom i 2009, hvor ni nye spillere kom ind (i truppen), siger han.

- Det var enden på en æra. Men her er der et fundament af spillere, og der vil kun komme få ændringer. Jeg kan ikke forestille mig Barca uden Messi, Xavi, Iniesta, Pique, Busquets etc., siger vicepræsidenten.

FC Barcelona: Vilanova træner her også næste sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce