FAKTA: Sådan gik det i torsdagens VM-kampe

Christian Eriksen bragte Danmark foran 1-0 på en flot mål, men Danmarks kamp mod Australien ved VM endte 1-1.

FAKTA: Sådan gik det i torsdagens VM-kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark måtte nøjes med 1-1, mens Frankrig blev klar til knockoutfasen, og Argentina blev ydmyget ved VM.

Torsdagen bød på tre kampe ved VM i Rusland, da Danmark kunne se Frankrig sikre billetten til ottendedelsfinalerne, mens Danmarks skæbne ikke er slået fast endnu.

Samtidig blev Lionel Messi og Argentina ydmyget og er presset i jagten på avancement med nederlag til Kroatien.

* Danmark-Australien 1-1:

Christian Eriksen bankede Danmark foran 1-0 på et drømmemål efter syv minutter, men efter et VAR-dømt straffespark, der var begået af Yussuf Poulsen, fik Australien udlignet til 1-1 før pausen.

Resultatet holdt, og dermed har Danmark fire point på andenpladsen i gruppe C efter Frankrig, der topper med seks point og er sikker på at gå videre fra gruppespillet.

Australien har et enkelt point og kæmper med Danmark om at gå videre, når Danmark 26. juni møder Frankrig, og Australien møder Peru, der er færdig ved VM efter sidste gruppekamp.

Yussuf Poulsen fik en advarsel, som holder ham ude af opgøret mod Frankrig med karantæne.

* Frankrig-Peru 1-0:

Frankrig sikrede billetten videre til en ottendedelsfinale ved VM, da Peru blev besejret 1-0 efter en scoring af unge Kylian Mbappe i første halvleg.

Scoringen gjorde Mbappe til den yngste spiller, der har scoret for Frankrig ved en VM-slutrunden. Han var 19 år og 183 dage, da han scorede.

Rekorden tilhørte tidligere David Trezeguet, som scorede i en alder af 20 år og 246 dage.

Nederlaget sendte Peru ud af VM-slutrunden, når den sidste gruppekamp er spillet efter 0-1-nederlag til både Danmark og Frankrig i de to første kampe.

* Argentina-Kroatien 0-3:

Argentina har været under hårdt pres efter 1-1 i den første kamp ved VM mod Island. Her brændte Lionel Messi et straffespark.

Presset er næppe stilnet af, efter at Argentina nærmest blev ydmyget med det store nederlag, da holdet skulle rejse sig og vise, at man er en seriøs bejler ved slutrunden.

Kroatien kom foran i anden halvleg efter et kæmpe drop af Argentina-keeper Willy Caballero, som betød, at Ante Rebic bragte Kroatien foran 1-0 syv minutter efter pausen.

Luka Modric og Ivan Rakitic scorede de to sidste mål for Kroatien, som blev klar til videre avancement fra gruppe D med seks point. Argentina kan stadig nå at komme videre fra gruppen, men det ser sort ud med en målscore på 1-4.

Argentina har ét point for to kampe, ligesom Island, der med en målscore på 1-1 møder pointløse Nigeria, inden sidste runde spilles.

FAKTA: Sådan gik det i torsdagens VM-kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce