FAKTA: Her er Nicklas Bendtners balladesager


FAKTA: Her er Nicklas Bendtners balladesager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Bendtners bytur i København i tirsdags er den seneste i en række sager, hvor han er kommet i fokus.

Nicklas Bendtner har flere gange været indblandet i uheldige sager. Således er denne uges bytur i København blot den seneste i en lang række sager i både Danmark og England.

Marts 2014:

* Bendtner straffes med en bøde af sin engelske klub Arsenal, fordi den danske landsholdsangriber har været en tur i København uden at have fået tilladelse til det.

Marts 2014:

* Bendtner var tirsdag aften indblandet i en episode med en taxachauffør, som han angiveligt truede på Nørrebro i København.

November 2013:

Ifølge avisen The Sun blev Bendtner anholdt og fik en advarsel af britisk politi efter mistanke om, at han havde begået hærværk mod den ejendom i nærheden af London, hvor han har en lejlighed.

Hovedpersonen selv bekræftede, at han sammen med sit følge ødelagde en dør ved et poolområde. De troede, at døren bandt. Bendtner havde et nøglekort til stedet, men døren åbnede ikke. Bendtner har undskyldt over for sine naboer.

Marts 2013:

* Bendtner fik i marts 2013 frakendt retten til at køre bil i tre år samt en bøde på 842.000 kroner, fordi han med en alkoholpromille på 1,75 kørte mod ensretningen på Gl. Strand i København.

Maj 2012:

* Bendtner fik ifølge avisen Sunderland Echo en bøde på 45.000 kroner for et hattrick af trafikforseelser, som stammede fra 13. maj 2012. Her blev Bendtner vinket ind til siden af engelsk politi, som fandt ud af, at Bendtner ikke havde et kørekort på sig, ikke havde den rette forsikring til at køre bilen, og at hans nummerplade ikke var registreret.

Februar 2012:

* Bendtner mistede i februar 2012 sit kørekort i to måneder, efter han i december 2011 blev stoppet af politiet for en markant fartovertrædelse. Bendtner kørte ifølge chroniclelive.co.uk 166 kilometer i timen, mere end 50 km/t over det tilladte.

December 2011:

* Bendtner blev i december 2011 arresteret af engelsk politi sammen med holdkammeraten Lee Cattermole fra Sunderland for hærværk mod mindst tre biler. Angiveligt havde de sparket på sidespejlene af de parkerede biler, men sagen mod Bendtner blev droppet.

November 2011:

* Bendtner blev i november 2011 politianmeldt for vold mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriberen var oppe at toppes med gæsten midt om natten efter landsholdets venskabskamp mod Sverige. Politiet gik ikke videre med sagen.

September 2011:

* Bendtner blev anholdt i september 2011 i forbindelse med et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, berettede chroniclelive.co.uk i januar. Anholdelsen skete for at sikre ro og orden.

FAKTA: Her er Nicklas Bendtners balladesager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce