Abildtrup & Rasmussen taler om de nye tendenser hos Brøndby og hos landsholdet før OB-Brøndby på søndag

FODBOLD: I programmet Abildtrup & Rasmussen taler de to eksperter om nye tendenser i fodboldspillet, hvor boldbesiddelsen tidligere blev hyldet.

Nu kommer Brøndby til Odense med den tidligere OB-træner Troels Bech som direktør og vestegnens helte har begejstret med en ny og mere direkte form for overfaldsfodbold under tyske Alexander Zorniger.

Det skal betyde ramasjang på banen og stort tilskuertal omkring de 10.000 mennesker til kultkampen.

Også Åge Hareides danske landshold har lanceret en direkte måde at spille fodbold på og i programmet sammenlignes konceptet med en kamp mellem Bradford City og Rochdale, fordi bolden ofte er meget undervejs i luften og det gav seks point og et måludbytte på 8-1 mod Polen og Armenien.

Brøndbys presfodbold er dog anderledes og der spilles mere fladt og hurtigt i længderetningen end hos det danske landshold, hvor Åge Hareide er inspireret af både britisk og tidligere norsk fodbold.

Abildtrup & Rasmussen minder også om den store gestus det er at indvie den nye Richard Møller Nielsen-tribune til minde om den allerstørste fynske træner nogensinde.

I studiet: Niels Abildtrup & Leif Rasmussen
Producer: Lone Schaumann

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.