Everton og Real Madrid i forhandling


Everton og Real Madrid i forhandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Real Madrid har nu officielt henvendt sig til Everton i et forsøg på at købe Thomas Gravesen fri af sin kontrakt.

Hidtil har Everton ellers afvist, at klubben har fået en officiel henvendelse fra den spanske klub, men i aftesmeldte klubben ud, at den har fået et bud fra Real Madrid, og at forhandlingerne er gået i gang.

- Repræsentanter fra Real Madrid har kontaktet Everton og bekræftet interessen i Thomas Gravesen. De første forhandlinger har fundet sted, og Everton og Real Madrid, som forventes at ville have sagen afgjort hurtigt, vil fortsætte forhandlingerne fredag (i dag, red.), står der på Evertons hjemmeside.

Alt tyder på kontrakt

Everton har kontrakt med Thomas Gravesen sæsonen ud, og derfor kunne klubben vælge at sige, at Thomas Gravesen under ingen omstændigheder var til salg. Men når Everton er gået ind i forhandlinger tyder det på, at klubben i sidste ende vil acceptere at sælge sin danske midtbanespiller, selv om klubben officielt ikke har opgivet at få Gravesen til at forlænge kontrakten med Everton.

- Everton har hele tiden fastholdt, at klubben vil have Thomas Gravesen til at forlænge sit ophold i Everton, og klubben nægter at lade Gravesen rejse billigt set i lyset af, at han har etableret sig som klubbens mest indflydelsesrige spiller, lyder holdningen fra Everton.

Et spørgsmål om penge

Dermed er det nu kun et spørgsmål om hvor mange penge, Real Madrid vil lægge på bordet hos Liverpool-klubben. Real Madrid menes at have budt cirka 22 millioner for Thomas Gravesen, mens Everton vil have mere end 30 millioner kroner. Det virker ikke sandsynligt at cirka ti millioner kroner kommer til at skille parterne, især ikke når den ene forhandlingspart er Real Madrid, der tidligere har betalt 540 millioner kroner for Zinedine Zidane.

Alt tyder på, at handlen falder på plads i dag, så klubskiftet bliver en realitet, inden weekendens Premier League-runde.

Everton og Real Madrid i forhandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce