Europa Cup-volley til Odense


Europa Cup-volley til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLEYBALL: Det er en lille drøm, der er gået i opfyldelse for Marienlyst-træner og sportschef Jens Larsen.

Han kunne i går juble, da det stod klart, at Marienlyst som den første danske klub bliver arrangør af en pulje i den europæiske CEV-Cup - det der i fodbold svarer til UEFA Cup'en.

- Det er rigtigt stort for os. Nu skal vi vise, at vi kan magte det, og at der sker noget i byen, siger Jens Larsen, der har frem til 12. november, hvor puljens første kampe skal spilles i Odense Idrætshal, til at blive klar både på banen og udenfor, hvor indkvartering, banketter og lignende skal på plads.

Sportsligt bliver opgaven noget nær umulig for Marienlysts vice-mestre, der har trukket græske Patres, tjekkiske Pribram samt et overskudshold fra Top Teams Cup'en, der afvikler sine første puljer i oktober. Det ligner enten italienske Trentino eller hollandske Rotterdam.

- Altså jeg vil få en sort streg i panden, hvis jeg påstår, vi kan vinde det her med den ene arm på ryggen. Men i første omgang har vi også bare kæmpet for at få puljen hertil, så vi kan vise fynboerne noget flot volley. For det bliver det, siger Jens Larsen.

- Omvendt skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det her bliver et højdepunkt i sæsonen for os. 12. november bliver simpelthen dér, vi skal toppe rent formmæssigt første gang, siger Jens Larsen.

To hold går videre til en ny fireholdspulje senere på sæsonen.

For et år siden spillede Marienlyst kvalifikationskamp for at komme ind i CEV Cup og tabte klart til belgiske Meenen.

- I år er vi - på grund af værtsskabet - inde i hovedturneringen, så vi skriver historie igen. Aldrig har Marienlyst været så langt i en europæisk turnering, siger Jens Larsen med et glimt i øjet.

Pæne smil er der også grund til i DHG, hvor både mænd og kvinder skal i aktion.

- En interessant lodtrækning, hvor vi ikke på forhånd er slået, siger DHG-formand Jørgen Henriksen.

Klubben undgik en dyr rejse til Østeuropa, og det må så kompensere for det faktum, at holdene skal i aktion samme weekend. Klubbens mænd har fået schweiziske TV Amraswil ude og hjemme, mens kvindeholdets danske mestre spiller kvalifikation til Top Teams Cup i en fireholdspulje i svenske Örebro.

Foruden værterne møder DHG Wroclaw fra Polen og Oldenzaal fra Holland.

Europa Cup-volley til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce