Et tøvende farvel til de tavse fugle og stuepiger i Anapa

Det lidt svært at vurdere hvilken kaukasisk fugleart, der her er tale om. Men det står fast, at kræet ikke har sagt en lyd under hele opholdet på Grand Hotel Valentina trods meget trafik i lobbyen. Foto: Leif Rasmussen

Et tøvende farvel til de tavse fugle og stuepiger i Anapa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANAPA: Denne søndag i Anapa kunne være landsholdets sidste efter 13 dages ophold i badebyen. VM-truppen tog til Moskva og skulle lande i den russiske hovedstad søndag aften, og derfor kunne det være et definitivt farvel til Anpa, hvis Danmark tirsdag bliver slået ud af VM-turneringen efter et nederlag til Frankrig og en sejr til Australien over Peru.

Så vender landsholdet snuden hjem til Københavns lufthavn allerede tirsdag aften eller nat, og det samme gør den medfølgende presse i hvert fald senest onsdag i den kommende uge.

Men sådan går det naturligvis ikke, og landsholdet har faktisk indbudt pressen til at tage med deres fly fra Anapa, når eller hvis Hareides mænd skal spille ottendedelsfinale i Kazan eller Nisjnij Novgorod den 30. juni eller 1. juli. En smuk gestus.

Så slipper offentlighedens fanebærere for at hoppe på endnu en strabadserende tur via Moskva, og flyver i stedet direkte til slutdestinationen på blot et par timer.

Det selvom Åge Hareide i det trykkende gråvejr ved træningsanlægget brugte indledende kræfter på at pointere, at han ikke var rasende på pressen, som det blev udtrykt flere steder i medierne. Mens de involverede endevendte og dissekerede forskellen på ordene rasende, ophidset, pikeret, irriteret, angrebslysten og sarkastisk, var det blevet tid til at sørge for at pakke al sin bagage for det tilfælde, at man aldrig mere i sit liv kom til at opleve tivoliet i forlystelses-byen ved Sortehavet.

Alligevel virkede det på alle måder forkert at sige farvel til den bastante stuepige på sjette etage på Grand Hotel Valentina alene af den grund, at hun på intet tidspunkt under opholdet havde sagt et ord på noget som helst eksisterende sprog. På samme måde som den lille gule piphans i et voliere ved elevatoren var af den tavse type fugl.

Snart var der afgang med bus til lufthavnen i Anapa kl. 6.00 mandag morgen og et forestående møde med Luzjniki Stadion i Moskva og den russiske metropol.

Et tøvende farvel til de tavse fugle og stuepiger i Anapa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce