Et femmålsnederlag af de bedre


Et femmålsnederlag af de bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulle Danmark tabe med fem mål til Tjekkiet, var det ikke den værste måde at gøre det på, var flere af spillerne på ishockeylandsholdet enige om.

Som de stod der og gav interviews efter kampen, haglede sveden af de danske spillere, der havde været på overarbejde mod den tjekkiske ishockeymaskine. Men der var ingen af dem, der virkede direkte knuste over lige at have tabt 0-5.

- Det her var et af de bedre 0-5-nederlag. De kørte os ikke ud på røv og albuer, som vi nogle gange har prøvet det mod de store nationer ved en VM-turnering. Vi havde pucken en del og turde køre over banen med den, og det var positivt, mente kaptajn Jesper Damgaard.

Nichlas Hardt mente, at danskerne næsten spillede lige op med tjekkerne i spil fem mod fem. Derimod kneb det i undertal.

- Det var powerplay-målene, der dræbte os. Man kan aldrig undgå at få udvisninger imod sig, men man kan undgå dem, der er urutinerede og dumme. Måske var vi lidt for ivrige og ville det for meget, sagde Hardt, der i samme åndedrag erkendte, at han selv nok kunne have undgået de to tominuttersstraffe, han pådrog sig i kampens begyndelse.

Mest svedig af alle var nok målmand Patrick Galbraith. Bag sin maske og pakket ind i ekstra lag beskyttelse havde han skøjtet frem og tilbage på målstregen i forsøget på at holde tjekkerne fra fadet. Og selv om det gjorde ondt at pille pucken ud af nettet fem gange, kunne han ikke klandre holdkammeraterne for målene.

- Da det begyndte at gå hurtigt, viste de, at de er verdensstjerner. Det må vi bare tage med. Mine backer gjorde det optimale i dag, så opbakningen fejlede ingenting, sagde Galbraith.

Et femmålsnederlag af de bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce