Ét dårligt sving - pris: 645.000 kroner


Ét dårligt sving - pris: 645.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var vel Sepp Piontek, der med sit "cirkus-danske" gjorde udtrykket om "de smo marginalerne" udødeligt.

Da den bedste danske golfspiller, Søren Hansen, søndag tog den lange flyvning fra Wien til Californien, hvor han torsdag tager hul på US Open, kunne han undervejs filosofere over de "smo marginalerne".

I et splitsekund søndag eftermiddag præsterede Søren Hansen ét dårligt golfsving, slap med det samme den ene hånd af jernet, og alle kunne se, at den bold var i risiko for at ryge i vandet. Det gjorde den så også. Danskeren måtte indkassere en dobbelt-bogey (syv slag på et par fem hul) og drønede fra en andenplads ned på en delt ottendeplads. Det kostede ham den nette sum af 646.000 danske kroner.

Nok så slemt for en mand, der sidste år tjente næsten 13 millioner kroner alene i præmiepenge, var tabet af verdensranglistepoints og points på de lister, der skal kvalificere ham til septembers store golfbegivenhed: Holdmatchen Ryder Cup mellem Europa og USA.

Her ligger Søren Hansen lige uden for de ti direkte kvalificerede, men har dog fortsat gode muligheder for at blive Ryder Cup-spiller nummer to efter Thomas Bjørn, der to gange har spillet på et sejrrigt europæisk hold.

Var det så dumt af Søren Hansen at forsøge at slå bolden de cirka 200 meter - og det meste af distancen over vand? Han kunne have fedtet sig fra det på sidste hul og dermed sikret sig minimum en tredjeplads.

Nej, for da Søren Hansen, der har modet til at ville vinde, stod over bolden, følte han sig overbevist om, at han kunne udføre slaget. Hvis han udførte det til perfektion, kunne han måske som tillægsgevinst komme med i et omspil om titlen og dermed endnu flere præmiepenge, verdensranglistepoints og Ryder Cup-points.

Sådan tænker en vinder.

Ét dårligt sving - pris: 645.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce