Espen Ruud i OB til 2014

Espen Ruud er svær at stoppe, når han sætter i løb på OB's højre flanke. Her forsøger Brøndbys landsholdspiller Michael Krohn-Dehli at tage kampen op.
Foto: Asbjørn Sand

Espen Ruud i OB til 2014

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 27-årige norske back Espen Ruud forlænger sin kontrakt i OB med yderligere to år.

FODBOLD: Den dynamiske højre back Espen Ruud forlænger sin kontrakt med to år i OB, så aftalen løber fra til sommeren 2014, erfarer SportFyn.

Ruud havde endnu et år tilbage af sin nuværende kontrakt, men OB har næppe været i tvivl om forlængelsen efter at have set nordmandens bedrifter i denne sæson.

Nordmanden har gentagne gange hørt til de bedste på holdet og har nu udviklet sig til at være frisparksskytte nummer et på holdet - senest bevist med hans klassemål mod FCK forleden.

OB får en gevaldig mulighed for at score en gevinst, hvis Espen Ruud fortsætter sin nuværende udvikling. En type med den dynamik, hårdhed, speed og kondition vil være attraktiv for det stærke engelske marked, men nu har den fynske klub foreløbig sikret hans underskrift frem til han fylder 30.

Så længe får han næppe lov til at blive på Fyn, hvis Ruud holder niveau. Han er også blevet fast inventar på det norske landshold og er udtaget til det hold, der i næste uge skal spille en vanskelig kamp på udebane mod Portugal i samme EM-kvalifikationspulje som Danmarks.

OB's daværende direktør Kim Brink hentede Ruud til Fyn i sommeren 2008.

Espen Ruud i OB til 2014

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce