Esbjerg-træner vil bruge van der Vaart til at dræbe kampe

Rafael van der Vaart blev ingen succes i FC Midtjylland, men Esbjerg-træner John Lammers kan se ham som en vigtig brik for vestjyderne.

Esbjerg-træner vil bruge van der Vaart til at dræbe kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis Rafael van der Vaart kan træne med hele ugen, kan han komme i spil til kampen mod AaB.

Rafael van der Vaart har ikke været i kamptruppen hos Esbjerg, siden den vestjyske superligaklub præsenterede ham som forstærkning tidligere på måneden.

Hollænderen kæmper for at blive kampklar, men han skal næppe forvente en plads i startopstillingen lige foreløbig, understreger cheftræner John Lammers.

- Til at starte med skal han skiftes ind og holde på bolden. Hvis vi fører 3-0 mod Randers, kan han blive bragt på banen og tage tempoet ud af kampen, lyder det fra træneren.

Lammers håber dog, at den tidligere Hamburger SV-, Real Madrid- og Tottenham-spiller allerede kan komme i aktion i næste uges kamp mod AaB, hvor Esbjerg jagter sin tredje sejr på stribe.

- Jeg håber, at han kan holde sig fit og træne med hele ugen, og så må vi se, om vi kan give ham nogle minutter, siger John Lammers.

- Holdet er meget længere fremme, end han er. Men han kan blive vigtig for os i kampene.

I starten af august var Esbjerg foran 3-0 i en hjemmekamp mod Randers, men måtte alligevel nøjes med det ene point i 3-3-kampen.

Siden har holdet to gange vundet 1-0. Søndag aften gik det ud over Brøndby, som på eget græs fik en lang næse af John Lammers tropper.

Yuri Yakovenko scorede kampens enlige mål for Esbjerg, der møder topholdene AaB og FC København i de næste to kampe.

Kommer 35-årige van der Vaart i aktion i en af disse runder, vil det være første gang siden et kort indhop mod Brøndby i marts, at hollænderen får spilletid i en førsteholdskamp.

I alt blev det kun til spilletid i to kampe i sidste sæson for FC Midtjylland, hvor van der Vaart aldrig blev nogen succes.

I sin første sæson fik han 18 kampe for Jess Thorups mandskab og scorede to mål.

Foruden sin imponerende klubkarriere har Rafael van der Vaart et cv, der tæller 109 landskampe for Holland. En af dem var VM-finalen i 2010.

Esbjerg-træner vil bruge van der Vaart til at dræbe kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce