Esbjerg-træner om sejr: Fri fra nedrykningsspøgelset


Esbjerg-træner om sejr: Fri fra nedrykningsspøgelset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med 1-0-sejren over Silkeborg er Esbjerg nu endegyldigt fri af nedrykning, mener cheftræner Jess Thorup.

Esbjerg tog til Silkeborg og sejrede 1-0 i fredagens store bededags-opgør i Superligaen. Esbjergensernes cheftræner Jess Thorup var meget glad for sejren og frasiger sig endegyldigt nedrykning.

- Efter kampen sagde jeg tillykke med sejren til spillerne og tillykke med, at vi nu er fri fra nedrykning. Jeg ved godt, at det stadig kan lade sig gøre matematisk, men vi har haft et fantastisk forår, og nedrykningsspøgelset er nu langt væk, konstaterer Thorup.

Arnór Smárason scorede kampens eneste mål, og med sejren indtager de vestjyske oprykkere rækkens femteplads med 10 point ned til stregen. Og selvom det blev til vestjysk sejr, var kampen en jævnbyrdig og uskøn affære, indrømmer han.

- Det bliver vel aldrig den der kønne fodboldkamp set udefra. Vi var godt klar over, at der ville komme mange lange bolde og meget duelspil. Vi prøvede at spille hurtigt over kanterne, og vi var også tættere på 2-0, end de var på 1-1, siger Thorup

Der mangler stadig fire kampe i sæsonen, og Thorups mandskab skal på ingen måde hvile på laurbærrene, selvom redningen nu er i hus, siger cheftræneren.

- Vi stopper altså ikke med at spille, fordi vi synes, at vi er fri fra nedrykning. Vi har fire kampe tilbage og en pokalfinale at spille endnu. Vi går efter sejren i alle resterende kampe, og jeg tror ikke, at vi vundet vores sidste kamp i Superligaen i denne sæson, siger han.

Næste opgave for Thorup og Esbjerg er den 5. maj, når AC Horsens gæster Blue Water Arena. Pokalfinalen spilles den 9. maj, hvor Randers FC venter.

Esbjerg-træner om sejr: Fri fra nedrykningsspøgelset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce