Esbjerg-træner: Der var træthed at spore

Esbjerg-træner: Der var træthed at spore
Foto: POLFOTO/Christer Holte

Esbjerg-træner: Der var træthed at spore

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jess Thorup ærgrede sig efter nederlaget til FC Midtjylland, hvor han erkendte, at hans hold så trætte ud.

Inden mandagens nederlag til FC Midtjylland hjemme på Blue Water Arena havde Esbjerg taget seks sejre i træk på hjemmebane.

Cheftræner Jess Thorup pegede efterfølgende på, at de mange hårde kampe de seneste uger kunne være en forklaring på, at spillet ikke hang helt så fint sammen som det ellers har gjort forårssæsonen igennem.

- Jeg synes, vi mangler det sidste i dag. Vi har trods alt spillet syv kampe på et par og 20 dage, og et eller andet sted så skal vi også blive trætte på et tidspunkt. Jeg synes, der var lidt træthed at spore i dag, forklarer Jess Thorup, der ærgrer sig over, at holdets flotte sejrsstime på hjemmebane ikke blev opretholdt.

- Vi fik brudt den fine stime, vi var inde i, og det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med. Men omvendt vidste vi også godt, at vi nok ikke ville vinde de sidste seks kampe, lyder det fra Jess Thorup.

Esbjergs nederlag til FC Midtjylland faldt fire dage, efter at Esbjerg spillede 120 hårde minutter mod Brøndby i pokalsemifinalen, hvor esbjergenserne som bekendt trak det længste strå og avancerede til finalen.

Og netop den kommende pokalfinale kan måske også have fyldt lidt i hovedet på spillerne, erkender Jess Thorup.

- Vi har været helt oppe at køre de sidste par dage oven på pokalen, og det kan også være med til at sætte et aftryk på kampen, siger Esbjerg-træneren.

Esbjerg indtager nu syvendepladsen i Superligaen med 35 point for 28 spillede kampe. Der er syv point ned til AC Horsens under stregen, men Jess Thorup tror stadig, at Esbjerg skal have flere point på kontoen for at være sikker på at undgå nedrykning.

- Vi skal nok bruge en sejr mere, mener Jess Thorup.

Esbjerg-træner: Der var træthed at spore

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce