Esbjerg skal have luft i landskampspause


Esbjerg skal have luft i landskampspause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er hårdt for fysikken at spille både midtuge og weekend, erkender Esbjerg-træner efter nederlag til OB.

Esbjerg-spillerne var ramt på fysikken, da de søndag middag tabte 1-3 til OB, erkender træner Niels Frederiksen.

Esbjerg leverede ellers en flot indsats i de første 25 minutter af opgøret mod OB, men den flotte start vandede ud som kampen skred frem.

Esbjerg har allerede spillet fire Europa League-kampe i midtugerne mellem de nu 11 Superligakampe. Den seneste spillede man i torsdags mod Red Bull Salzburg.

- Mine spillere virkede en anelse trætte, også trættere end de plejer at gøre. De lavede også flere fejl end de plejer, og det er typisk et træthedstegn, siger Niels Frederiksen efter kampen mod OB, inden han roste fynboerne for at snuppe sejren i det lige opgør.

Han er både træt af og glad for den landskampspause, der venter i de næste uger.

- Vi skal have folk til hægterne igen. Selvfølgelig skal vi have trænet godt, men vi skal også have folk restitueret, så de er klar til efter landskampspausen. Det vil være underligt, hvis ikke spillerne var mærket efter det program, vi har haft.

- Men jeg hader at tabe og især op til en landskampspause. Det gjorde vi også sidste gang, så på den front kommer pausen ad helvede til, siger Niels Frederiksen.

En af profilerne på hans Esbjerg-hold er enig med ham i, at holdet virkede slidt til sidst i kampen mod OB, men han køber ikke undskyldningen.

- Måske har der sat sig lidt mentale spor efter kampen i torsdags, men fysisk, der skal vi være i stand til de her kampe. Men jeg synes, at vi til sidst i kampen så lidt slidte ud. Det er der ingen undskyldning for, det er simpelthen ikke godt nok, siger landsholdsbacken Peter Ankersen.

Esbjerg skal have luft i landskampspause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce