Esbjerg løb med Vingaards gunst


Esbjerg løb med Vingaards gunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OMBEJLET: B1913's Martin Vingaard skifter til Esbjerg efter sommerferien

FODBOLD: OB prøvede, AGF prøvede. Flere andre Superligaklubber forhørte sig. Også fra 1. division var der tilbud.

Men det blev Esbjerg, der løb med den uhyre ombejlede 19-årige B1913-spiller, Martin Vingaard.

Den offensive og gennembrudsstærke midtbanespiller har netop skrevet under på en kontrakt med den vestjyske Superligaklub.

Så når denne sæson og sommerferien er overstået, er Martin Vingaard Esbjerg-spiller.

- Esbjerg har et koncept, hvor der er plads til unge spillere. Det er jo langt fra sikkert, at jeg kan gå direkte ind på Superligaholdet, men i Esbjerg har de en bred trup med kamp om pladserne, og man har et andethold i toppen af Danmarksserien. Så jeg tror på, det er en klub med gode udviklingsmuligheder, siger Martin Vingaard, der ganske enkelt mener, at det er den af de bejlende klubber, som der er størst perspektiv i.

- Det har været en privilegeret situation at være i for mig, men også er svært valg. Økonomien har ikke spillet ind, men Esbjerg har vist sig gode til at udvikle unge spillere, og det skulle jo gerne komme én til gode på lang sigt. Træner Ove Pedersen har aldrig været bange for at give unge spillere chancen, siger Martin Vingaard.

Det er en fuldtidskontrakt, han har indgået med Esbjerg.

- Jeg skal jo gå fra at træne fire gange til syv-otte gange om ugen, så i første omgang kommer det hele til at handle om fodbold. Men jeg vil da ikke udelukke, at jeg på længere sigt vil prøve at tage noget uddannelse ved siden af, siger Martin Vingaard, der hele tiden har fastholdt, at han ville gøre sin handelsskoleuddannelse færdig, inden han valgte at forlade B1913, hvor han har spillet som amatør. Og det kommer altså til at holde stik, idet uddannelsen bliver færdiggjort her til sommer.

Martin Vingaard er søn af den tidligere mangeårige B1913-spiller og -træner, Jan Vingaard, der jo blev fyret fra sidstnævnte job kort før vinterpausen.

Vingaard har de seneste par sæsoner været fast mand på U19- og U20-landsholdet, og det har selvfølgelig ikke gjort interessen for den 19-årige spiller mindre.

Med til Qatar

Han får i øvrigt om kort tid lov til at få en tyvstart på tilværelsen som Esbjerg-spiller, da B1913 har givet ham grønt lys til at deltage i Esbjergs træningslejr i Qatar fra 20.-31. januar.

- Det bliver jo dejligt at komme ned i varmen, og det bliver godt at hilse på de kommende klubkammerater.

- Jeg er glad for, at jeg endelig har fået ro om min fremtid, men jeg forsikrer om, at jeg er B1913-spiller og fuldfører arbejdet i klubben resten af sæsonen, lyder det fra den kommende Esbjerg-spiller.

Esbjerg løb med Vingaards gunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce