Esbjerg lever efter sejr over Horsens

Esbjerg fBs Jesper Lange har scoret sejrsmålet til 2-1 i superligakampen mod AC Horsens på Blue Water Arena i Esbjerg, onsdag aften.
Foto: Niels Husted/POLFOTO

Esbjerg lever efter sejr over Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg fik en fortjent 2-1-sejr over Horsens og har dermed stadig mulighed for at sikre sig overlevelse.

Esbjerg holder liv i håbet om endnu en sæson i Superligaen. Det står klart, efter at holdet fortjent hev en 2-1-sejr i land over AC Horsens.

Jesper Lange agerede endnu engang redningsmand på Blue Water Arena og sikrede Esbjerg en dramatisk finale mod Randers på søndag.

Esbjerg leverede kampen igennem en flot fight i sejren over Horsens, der giver håb om overlevelse i Superligaen inden sidste spillerunde. Vestjyderne var det klart mest aggressive af de to hold og dominerede store dele af kampen.

Alligevel var det gæsterne fra Horsens, der chokerede hjemmepublikummet, da Gilberto Macena efter den halve time sparkede Horsens i front.

Esbjerg viste dog god moral og kæmpede sig tilbage i kampen, båret frem af et tændt publikum. Først udlignede unge Jakob Ankersen kort inde i anden halvleg, og små tyve minutter før slutfløjtet sparkede Jesper Lange for alvor håbet tilbage til Esbjerg til en fortjent 2-1-føring.

Føringen burde være udbygget i flere omgange, idet både Arnór Smárason og Søren Rieks havde flere muligheder for at sende bolden forbi Søren Jochumsen, der flere gange agerede mirakelmager.

Omvendt havde Horsens dog også muligheder for at sende Esbjerg ud i mørket i kampen, der var yderst intens og dramatisk.

I rundens øvrige kampe blev det også til sejre til flere af bundholdene, hvorfor Esbjerg stadig har brug for hjælp til at blive i Superligaen. Således er der stadig tre point op til Lyngby og AaB over nedrykningsstregen, inden Esbjerg gæster Randers på søndag.

Esbjerg lever efter sejr over Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce