Esbjerg er styrket før vitalt bundbrag


Esbjerg er styrket før vitalt bundbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg vil torsdag forsøge at puste liv i forhåbningerne om at redde sig endnu en sæson i Superligaen.

Superligaens bundprop Esbjerg går styrket ind til torsdagens superligakamp mod Sønderjyske på Haderslev Fodboldstadion.

I de seneste kampe har Esbjerg måtte klare sig uden profilerne Søren Rieks, Tim Janssen og Thomas Gaardsøe, men de er alle tilbage i truppen.

- Rieks og Janssen troede jeg ikke rigtig på at få klar for blot et par dage siden, men forløbet siden har givet mig tro på og håb om, at de kan være med, og de deltog fuldt ud i træningen i dag, siger træner Jess Thorup.

Til gengæld er klubbens formstærke angriber Jesper Lange ude med karantæne, og det ligner derfor en plads i startopstillingen til alternativet Tim Janssen med Søren Rieks i en offensiv midtbanerolle lige bagved hollænderen.

Kun en sejr over Sønderjyske tæller for Esbjerg, hvis der skal holdes liv i forhåbningerne om at redde sig endnu en sæson i Superligaen.

- Vi har fået fire point i de to første af fem finaler og vil gøre alt, hvad vi kan, for at gå sejrrigt ud af kampen mod Sønderjyske.

- Vi har spillemæssigt sluppet tøjlerne lidt og spillet mere frit i de to seneste kampe, og det er nu, vi skal bringe det hele.

- Intet skal være uprøvet i bestræbelserne på at klare os fri af nedrykning. Når det er sagt, er tålmodighed fortsat en afgørende faktor i den stressede situation, vi ligesom andre bundhold er i, siger Jess Thorup.

Esbjerg har tre point op til Randers FC, som ligger lige over nedrykningsstregen.

Esbjerg er styrket før vitalt bundbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce