Svenske Sven-Göran Eriksson bliver ny landstræner for Mexicos landshold, blot et døgn efter at han blev fyret i Manchester City.
Den svenske fodboldtræner Sven-Göran Eriksson kom ikke til at gå arbejdsløs længe. Blot et døgn efter fyringen i engelske Manchester City blev Eriksson hyret som ny landstræner for det mexicanske fodboldlandshold.

- Det er sket enstemmigt. Eriksson er blevet godkendt, sagde Jorge Vergara, præsident for fodboldklubben Guadalajara og medlem af komitéen, der stod for at udvælge den ny landstræner.

Sven-Göran Eriksson afløser den fyrede mexicanske nationalhelt Hugo Sanchez, som røg ud, efter at det ikke lykkedes ham at kvalificere Mexicos OL-hold til legene i Beijing.

Den 60-årige svensker er et af de mest erfarne trænernavne i topfodbold, og han har nydt stor succes, siden han i 1982 førte IFK Göteborg til sejr i Uefa Cuppen. Blandt meritterne kan nævnes tre mesterskaber med portugisiske Benfica og et italiensk mesterskab med Lazio, lige som han i lidt over fem stormomsuste år fra 2001 til 2006 stod i spidsen for det engelske landshold.