Christian Eriksen står til at skrive under på en ny aftale med Spurs, der giver ham en stor lønforhøjelse

Christian Eriksen er nu parat til at underskrive den kontraktforlængelse, der giver ham papir på to år mere i Tottenham.

I forvejen har den danske spiller to et halvt år tilbage i sin nuværende kontrakt, men med den optur, som i øjeblikket er i gang i klubben, er Eriksen ikke i tvivl om, at han gerne vil blive i det nordlige London, hvor Spurs stadig holder liv i kampen om en titel - især med 2-1-sejren over Swansea, hvor Christian Eriksen leverede en kraftpræstation.

Det skriver Ekstra Bladet, overfor hvem danskeren bekræfter, at den nye aftale er på vej. En aftale, der ifølge bladets engelske pressekilder vil medføre en betydelig lønforhøjelse.

I øjeblikket tjener Eriksen ifølge et skøn 350-400.000 kroner om ugen, men med den nye kontrakt kan den ugentlige løn gå hen at stige til 500-700.000 kroner.

Til sammenligning forventes det, at Tottenhams største profil, Harry Kane, stiger til omkring 750.000 kroner efter sæsonen, og derfor rykker Eriksen nu helt op i Tottenhams løn-top.

Christian Eriksen er ikke den eneste spiller i Tottenham, der står til at forlænge sin kontrakt. Delle Alli og Mousa Dembélé har allerede skrevet under på en ny aftale, og Harry Kane, Jan Vertonghen og Hugo Lloris ventes at gøre det samme, når sæsonen er slut.

  • Af: