Eriksen: En fyldt Parken hjælper os til sejr


Eriksen: En fyldt Parken hjælper os til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Eriksen har gode minder fra de gange, han har optrådt på et fyldt nationalstadion.

Det er efterhånden sjældent, at Dansk Boldspil-Union kan melde alt udsolgt før en landskamp, men når Danmark møder Italien på fredag, vil samtlige Parkens sæder være besat.

Netop tilskuerstøtten bliver et væsentligt dansk våben i den afgørende VM-kvalifikationskamp, mener Christian Eriksen, der har gode minder fra lignende oplevelser mod Norge og Portugal for to år siden.

- Det hjælper, hvis vi får en god opbakning. De gange, hvor jeg har været med, og vi har spillet i en fyldt Parken, der har vi vundet. Det er lækkert, at der er den opbakning nu igen, siger Tottenham-spilleren.

Danskerne holdt liv i den spinkle VM-chance med sejre over Malta og Armenien i september, og den medvind skal også blæse holdet fremad mod italienerne, håber Eriksen.

- Vi kommer med selvtillid. Vi er begyndt at få point, og det er selvfølgelig der, det hele starter. Men Italien bliver en helt anden kamp end de andre, og der er meget på spil. Men det bliver en meget sjov kamp, siger han.

Danmark tabte for et år siden 1-3 til Italien på udebane, men selv om kampen blev en resultatmæssig nedtur, gav den også et praj om, hvordan Italien skal besejres.

- Fra den kamp husker vi, at vi i starten fik masser af chancer. Italien er et hold, der ikke har noget imod, at vi har bolden, og de kan forsvare sig. Det handler om, at vi bruger bolden godt, når vi har den og scorer på de chancer, vi får, siger Eriksen.

Kampen mellem Danmark og Italien spilles fredag aften fra klokken 20.15.

Eriksen: En fyldt Parken hjælper os til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce