Med 1-6-lussingen til OB blev AGF's mangler i den grad udstillet. Træner Erik Rasmussen kaldte efter kampen sine spillere for blide lam.
Efter en stime på tre sejre i træk kom AGF for alvor ned på jorden igen, da Erik Rasmussens tropper tabte så stort som 1-6 til OB her til aften. Og AGF-træneren var da også ganske skuffet over sit holds præstation.

- Vi blev kørt over. Det er det bedste, jeg har set OB spille, og vi havde en kollektiv off-day. Men derfor behøver vi ikke være så blide. Vi var blive som lam, sagde en skuffet Erik Rasmussen efter nedsablingen.

Blandt AGF-spillerne var stemningen ligeså nedtrykt, og det var tydeligt, at stoltheden havde fået et mærkbart hak.

- Et nederlag i Odense kunne man vel forvente, men at tabe 1-6 er uacceptabelt. Ens stolthed bliver da ramt efter sådan en ydmygelse, sagde Peter Graulund.

Angriberen havde dog overskud til at skue fremad mod næste opgave, hvor AaB venter i en direkte duel om SAS Ligaens sjetteplads.

- Det OB præsterer, er det, vi skal lære af. Vi er stadig nummer seks, og møder AaB på mandag. Hvis vi vinder den kamp, kan vi være tæt på at indfri vores målsætning om at ende i top seks, klargjorde Peter Graulund.

Mere om emnet

Se alle
Fredelig tredje halvleg

Fredelig tredje halvleg

Målfest: OB vandt 6-1 over AGF

Målfest: OB vandt 6-1 over AGF

Anfører: Demba-Nyrén får af og til et spark bagi

Anfører: Demba-Nyrén får af og til et spark bagi