Endnu vajer flagene i gaden

Foto: Yilmaz Polat

Endnu vajer flagene i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FLAGBRANCHEN har kronede dage i Porto. Hvert et hus, hver en balkon og et vindue i forretningerne er udsmykket med det rød-grønne flag, men allerede i aften kan det være slut.

Portugal skal slå Spanien for at gå videre. Hvis ikke det sker, kan det blive en sørgmodig dagen derpå mandag morgen, og mon ikke de fleste hurtigt vil fjerne nationalsymbolet.

Og gå tilbage til det blåhvide FC Porto-flag.

SELVDR.BATISTAovre i marskandiser-forretningen har lukket og slukket de dage, hvor der har været en attraktiv match i de sene eftermiddagstimer, eksempelvis Danmark-Bulgarien oppe i Braga, og Batista har flere landsholds-flag i udstillingsvinduet. De får dog ikke lov til at stå i skyggen for de mange attraktive slagtilbud.

MENDETVILVÆRE dybt synd for EM, hvis disse portugisere ikke går videre. Pludselig vil de nye gigantstadions ligge som elefant-kirkegårde for nationens drøm om endelig at få den internationale titel, som det uomtvistelige talent for spillet længe har berettiget til.

Her i Porto er man stolt over de funklende nye omgivelser, som klubberne FC Porto og Boavista har fået, men mange knurrer over, at bystyret har sat sig i gæld i årene, der kommer, og de tvivler på, at investeringen kommer igen.

Så hjælper det måske lidt på skattegrundlaget, at den russiske milliardær Roman Abramovich, ligger i sin megayacht ud for Lissabon og netop er ved at spy cirka 175 millioner kroner ned i FC Portos kasse, så stjernen Deco næste år spiller for Chelsea.

DETMÅ DOG være op til Portos tunge erhvervsjournalister at dokumentere, om det kommer den lille mand på gaden til gavn.

Foreløbig er der grund til at bede for en portugisisk sejr i aften. Det vil lissom gøre det hele lidt nemmere i Dr. Batistas ydmyge gade.

Endnu vajer flagene i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce