Endelig sol over danske guldhåb


Endelig sol over danske guldhåb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RONING: For en gangs skyld skinner solen over et af Danmarks største OL-guldhåb, herreroernes letvægtsfirer. Efter måneder med massive bådproblemer og mangel på rolige vande i Danmark, er den dårlige stemning som med et trylleslag vendt til det bedre efter ankomsten til træningslejren i Klagenfurt, Østrig.

- Vi har blikvand og højt solskin. Det var lige det, vi skulle bruge. Noget af den nervøsitet, der var inden turen herned på grund af blæst i Danmark, er ved at forsvinde. Og vi har stadig masser af tid, før OL begynder, lyder den glade melding fra letvægtsfirerens træner Bent Jensen.

Båd justeres

Det rolige vand betyder, at de danske roere modsat i Danmark rent faktisk har mulighed for at træne teknikken og samarbejdet uden naturens forstyrrende obstruktioner. Det har endelig givet "guldfireren" mulighed for at justere den tyske båd, som besætningen for kort tid siden hentede i Tyskland.

- Noget har vi da fået justeret, og det har alt sammen hjulpet. Der mangler selvfølgelig altid lidt, men foreløbig går det kun fremad, siger Bent Jensen.

Han melder om træningsfremgang for samtlige fire danske OL-både, der foruden "guldfireren" tæller kvindernes dobbeltfirer og letvægtsdobbeltsculler samt mændenes letvægtsdobbeltsculler.

Forhåbningerne for OL er, at mindst to af bådene henter medaljer.

Endelig sol over danske guldhåb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce