Endelig en pokal i skabet


Endelig en pokal i skabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LETTELSE: Superambitiøse Jens Larsen var rørt til tårer, da Marienlyst tog pokalen

VOLLEYBALL: Det har ikke skortet på ambitioner og store armbevægelser i Marienlyst, siden volley-ikonet Jens Larsen for tre et halvt år siden brød ud fra DHG og satte sig for at skabe en ny gigant, hvis mål stadig er at rage langt ud over såvel fynske som danske vidder.

I går kom så den første synlige belønning, da anfører Jesper Hansen kunne løfte pokalen efter en overbevisende, men pænt tæt pokalfinale mod SK Århus i Odense Idrætshal.

Larsen faldt sammen

Og mens spillere og ledere kastede sig om halsen på hinanden, faldt dynamoen Jens Larsen nærmest sammen på sin stol ved sidelinien.

Undervejs havde han været skiftevis engageret, kølig, opfarende og jublende, men da det sidste point endelig kom på tavlen, var han nærmest rørt.

- Det har været tre et halvt hårde år, men nu har vi endelig en titel. Det er en stor sten, der er faldet fra mit hjerte. Jeg troede, jeg ville ryge op under loftet, når vi vandt. I stedet tog jeg to skridt og døde så helt. Det er en underlig men også fed fornemmelse, for hvor er der bare mange tanker, der går gennem mit hovede. Søren Hansen og Lars Hoppe på den anden side af nettet har jo også en stor andel i det her, sagde Jens Larsen med henvisning til de to tidligere Marienlyst-folk på SK Århus' hold.

Med pokalsejren over SK Århus, der snuppede en ellers forventet guldmedalje fra fynboerne i sidste sæsons DM-finaler, har Marienlyst for alvor slået sit navn fast og står som klar mesterskabsfavorit efter en sæson, der indtil nu har været uden nederlag til danske hold.

- Vi er DM-favoritter. Det kan vi ikke løbe fra. For fire år siden lagde vi en plan, der handlede om at vinde titler inden til sommer. Det har vi nået nu, og herfra handler det fortsat om at blive bedre og komme længere i Europa Cup, sagde Jens Larsen, da vandstanden i øjnene igen var på normalt leje.

Nerverne havde da også været uden på den blå sponsorskjorte, der, efterhånden som kampen skred frem, kom til at sidde mere og mere sjusket på den store krop. For SK Århus havde valgt en helt anden opstilling, end Larsen og Marienlyst havde forberedt sig på.

- Derfor blev det en meget nervøs start, som jeg dog synes, vi løser ret godt, sagde han.

Mere overskud

Marienlyst havde et vist overskud kampen igennem med store præstationer af hæver Jordan Hove, center-spiller Jesper Bertelsen og rutinerede Jesper Hansen, men kampens absolutte oplevelse var 19-årige Peter Lyck, der tæskede boldene i jorden fra højre kant.

- Det er det her, vi spiller volley for, sagde landsholdsspilleren, der havde mere end svært ved at holde op med at smile igen efter pokaloverrækkelsen og kåringen som årets pokalfighter.

En titel, han næppe har vundet for sidste gang.

Og det samme kan formentlig siges om Marienlyst, der i aftes tog fat på en ny æra i dansk volley.

Og en sikkert temmelig lang fest.

Endelig en pokal i skabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce