På en koncentreret indsats - specielt i de første 30 minutter - kørte HC Odense over SK Aarhus

HC Odense smagte fredag aften endelig igen sødmen i en sejr i ligaen. Og selvfølgelig skete det på udebane væk fra hjemmebanens pres, fristes man til at skrive. Sejren betyder, at de orange fortsat er med i spillet om at undgå ligaens nedrykningsspil.

Fynboerne kørte reelt SK Aarhus over med sejr 32-24 efter føring 18-12 ved pausen.

HC Odense har endelig fået gang i angrebsspillet og scoringerne. Men der er også ros til forsvaret, der altså holdt hjemmeholdet nede på 12 scoringer i de første 30 minutter. Kvaliteten hos fynboerne faldt en tak i anden halvleg, men den fynske sejr var aldrig i fare.

SK Aarhus var handicappet af fravær af den skadede Natascha Ohlendorff. I hendes fravær blev Anna Sophie Okkels en enmandshær for hjemmeholdet med otte scoringer. SK Aarhus begik et hav af tekniske fejl og forkølede afslutninger - men var altså også presset af et velfungerende fynsk forsvar med målvogter Chana Masson i spidsen.

- Jeg havde ikke det store taktiske oplæg. Jeg sagde til holdet: "Gå ud og vind, piger", fortalte træner Flemming Larsen efter kampen.

På onsdag tager HC Odense imod topholdet FC Midtjylland.

- Det er en gratis kamp for os. Og nu har vi fået selvtillid, lød det fra Flemming Larsen.

Line Haugsted scorede syv mål for HC Odense - Stine Svangaard, Sarah Iversen og Louise Kristensen nettede alle fire gange.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
1
HC Odense jagter første hjemmesejr

HC Odense jagter første hjemmesejr

HCO viste klasse i slutminutterne