Endelig bekræftet: Ny fløj på plads i GOG

Fløjen Henrik Tilsted i Mors-Thy-dragten. Fra næste sæson og yderligere to sæsoner gælder det GOG's gule trøje. Foto: Hennig Bagger

Endelig bekræftet: Ny fløj på plads i GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Tilsted fra Mors-Thy Håndbold har skrevet treårig kontrakt med GOG.

Håndbold: Sport Fyn kunne allerede for flere uger siden erfare, at Henrik Tilsted, venstre fløj hos Mors-Thy Håndbold, var på vej til GOG som erstatning for norske Magnus Jøndal, der fra næste sæson fortsætter sæsonen i Bundesligaen - i Flensburg.

Torsdag kom så den officielle bekræftelse: Tilsted er på plads i GOG for de næste tre sæsoner.

Tidligere på ugen præsenterede GOG en ny højrefløj  - også for tre sæsoner- nemlig det islandske stortalent Odinn Tor Rikhardsson.

23-årige Henrik Tilsted glæder sig til at gå fra blåt til gult. Han siger:

- GOG spiller nok det mest attraktive håndbold i Danmark. En spillestil med masser af fart og en spillestil, jeg kan se mig selv i. Derudover er det en stor klub, som jeg er vokset op med at følge på tv, så da jeg fik tilbuddet, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig. GOG har lige nu en spændende trup, en ny spændende træner samt en historik, der viser, at klubben satser på unge spillere - og fløjspillere især. Jeg glæder mig til at blive en del af den kontrafase, som jeg tror, alle fløjspillere drømmer om.

Fra GOG-direktør Kasper Jørgensen lyder det:- Vi er glade for at have endnu en spiller på plads til den kommende sæson, så vi sikrer os at have et tophold også i de kommende sæsoner. Henrik Tilsted er en dygtig fløjspiller med et stort potentiale, og det glæder vi os til at udvikle endnu mere i den gule trøje.

Cheftræner Nicolej Krickau siger, at Tilsted har et godt niveau men fortsat har mere potentiale at forløse.

- Og det glæder vi os til at hjælpe ham med. Henrik er dygtig fra hjørnet, har en fin fysik og er desuden en rigtig fornuftig forsvarsspiller. Gennem samtalerne med Henrik er jeg blevet overbevist om hans store commitment, som er en absolut forudsætning for at lykkes i vores miljø. Vi glæder os til, at Henrik og Emil Jakobsen skal danne en ung men yderst kompetent duo på venstrefløjen til næste sæson, konstaterer Nicolej Krickau.

Ved siden af håndboldkarrieren er Henrik Tilsted også professionel Whist-spiller. Og så elsker han i øvrigt - meget passende for årstiden og den kommende højtid - flæskesteg.

Når denne sæson er slut, siger GOG også farvel til playmaker/back Gøran Johannessen samt stregspilleren Henrik Jakobsen. Mens GOG har to andre stregspillere - Torsten Laen (har udløb efter denne sæson) og Lars Hald, er klubben givet på jagt efter en højkompetent bagspiller som erstatning for Gøran Johannessen, der har været inde i en stormende udvikling.

Endelig bekræftet: Ny fløj på plads i GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce