Endelig OB-trup klar til juli

OB har købt den 28-årige midtbanespiller Henrik Hansen, der kommer fra AC Horsens. Henrik Hansen er til første trænningsdag i Ådalen i Odense. Foto: Jørgen Hansen
Foto: Jørgen Hansen

Endelig OB-trup klar til juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's trup skal optimeres inden efterårets kvalifikationskampe i Champions League.

Med sølv i onsdags ser OB nu frem mod efterårets udfordringer med kvalifikationskampe i Champions League. OB’s nuværende trup skal styrkes i den nærmeste fremtid og inden Champions League.

- Vi skal alt andet lige spille flere kampe i efteråret, end vi har gjort her i foråret. Så det er klart, at vi skal have en stærkere og bredere trup, siger direktør Thomas Christensen uden at sætte tal på, hvor mange spillere truppen skal udvides med.

I foråret har OB klaret sig med en relativt tynd trup. Derfor er det også ekstra tilfredsstillende for Thomas Christensen, at man alligevel formåede at hive sølvet hjem.

- I vinterpausen havde vi en strategi om at trimme og optimere truppen, men stadig opnå vores mål. Vi vidste, at vi ”kun” skulle spille 14 kampe, men man må rose trænerne for at forvalte situationen optimalt, og så er sølvet prikken over i’et, forklarer OB-direktøren, der kan fejre sine første medaljer i direktørstolen.

Direktøren har sammen med træner Henrik Clausen haft en løbende dialog om sammensætningen af næste sæsons trup. Og selv om Thomas Christensen ikke kan løfte sløret for konkrete navne, så regner han med, at der kommer en afklaring inden for de kommende uger.
- Vi skulle gerne have en hel trup klar den 1. juli. Men nu går transfervinduet til 31. august, så der kan også ske noget, siger han.

Et nyt ansigt i den stribede trøje kan meget vel være den tidligere Fulham- og landsholdsangriber Collins John, der i øjeblikket er til prøvetræning i Ådalen

Endelig OB-trup klar til juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce