En større blå bredde


En større blå bredde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOVENDE: B1913 spillede pænt, men fik fejlene straffet i test-kamp
FODBOLD: Man skulle vel egentlig tro, det var forårssæsonen, der var ved at blive varmet op til på denne klamme våde aften.

Men det er altså sommerpause med godt 14 dage til en ny sæson.

B1913 skal ned og starte på en frisk i 2. division, og det er paradoksalt nok med en trup, der ser stærkere ud end den, der endte sidst i 1. division.

Bredden er større, der er flere alternativer til hver plads, og spillemæssigt var B1913 fuldt ud i stand til over 90 minutter at matche FC Fredericia, der ligner et solidt 1. divisionshold.

Men de jyske gæster var i den grad i stand til at straffe de fejl, der opstod i de bageste blå rækker, og det gjaldt i særdeleshed Mikkel Lindorff, som med én scoring og tre oplæg var manden, der gjorde en forskel.

Nye folk med klasse

Til gengæld havde B1913 et par nye ansigter, som gjorde rigtig god reklame for sig selv.

Ken Ragus kom med rutine og sikkerhed i afleveringerne med det samme ind og satte sig i scene på midtbanen, ligesom han viste sig som en solid skudtrussel.

Den helt store debutant på denne aften var dog den velvoksne angriber, Simon Jørgensen, der er kommet til B1913 fra OB med Slagelse som mellemstation.

Jørgensen kom på banen fra 2. halvlegs start og leverede begge 13's scoringer.

Den første på hovedstød efter et hjørnespark fra Kristoffer Johannsen, og den anden efter et mønsterangreb, hvor Ragus og Mads Jensen kombinerede sig igennem i venstre side.

Simon Jørgensen står for noget af det, B1913 har manglet, siden Jacob Harder definitivt trak sig tilbage. Han kan holde på bolden og med sin fysiske styrke vifte forsvarerne væk, hvis man vælger at spille frem til ham.

Martin Andersen, der er kommet til B1913 fra Vejle gjorde et fornuftigt indtryk på midtbanens højrekant i 1. halvleg, og så var der gensyn med Morten "Lange" Christensen i midterforsvaret og Thorbjørn Hermanrud i målet - de spillede begge de sidste 45 minutter. Danny Carlsen fik efter en langvarig rygskade come-back som målmand i de første 45 minutter.

Men ellers lignede B1913 spillemæssigt sig selv: Man havde bolden meget og forsøgte at skabe chancerne. Det lykkedes pænt, men til gengæld var der sårbarhed overfor gæsternes spil i dybden.

En større blå bredde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce