En sidste tak til OB-legende mod FCK


En sidste tak til OB-legende mod FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften siger OB farvel til en nøgleperson i OB, når massør Allan Poulsen takker af efter næsten 32 år i klubben.

Når OB-spillerne onsdag aften skal forsøge at gafle sølvet i kampen mod de suveræne mestre fra FCK, bliver det ikke kun fodboldfest, men også et vemodigt farvel på Tre-For Park til lidt af en legende i klubben.

Allan Poulsen, massør i OB i næsten 32 år, har aldrig gjort sig bemærket på banen. Han har aldrig fået masserne til at juble ved at score spektakulære mål. Men han har haft mere end en lille finger med i spillet ved klubbens største triumfer.

Den garvede massør, der kom til klubben, da Richard Møller Nielsen var cheftræner, har stået på sidelinjen under mesterskaberne i 1982 og igen i 1989.

Han har overnattet i klubhuset i Ådalen flere gange, end han har lyst til at tælle til, fordi arbejdet med spillerne trak ud. Og han gav pokker i såret efter en netop overstået blindtarmsoperation, da OB leverede Miraklet i Madrid i 1994.

Hemmeligholdt hyldest

Derfor har klubben også arrangeret en særlig tak til den trofaste medarbejder før kampstart mod FCK, når han onsdag aften sidder på hjemmebanebænken for sidste gang.

Men præcis hvordan Allan Poulsen skal hyldes for sit mangeårige arbejde, vil OB's kommunikationskonsulent Asger Torning ikke rykke ud med.

- For så er det jo ingen overraskelse for ham, argumenterer Asger Torning.

Allan Poulsens afsked med OB og klubbens kamp mod FCK bliver vist direkte onsdag aften på TV3+ klokken 20.

En sidste tak til OB-legende mod FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce