En periode var nok for Bulldogs

Søren Nielsen, her i aktion mod Hvidovre, scorede til 2-0 for Odense Bulldogs mod Herlev. Foto: Lasse Hansen

En periode var nok for Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs førte 3-0, men måtte arbejde uventet hårdt for sejren på 3-2 over Herlevs bundhold. Med sejren er Bulldogs igen på tredjepladsen.

Ishockey: Det blev til de ventede tre point og årets første sejr for Odense Bulldogs over Herlev Eagles fra den tunge ende af tabellen.

Med sejren er Bulldogs på tredjepladsen, a point med Frederikshavn på fjerdepladsen og fem point efter Aalborg på andenpladsen. Der er fem point ned til Esbjerg på den syvendeplads, der ikke giver direkte adgang til kvartfinalerne. Men Bulldogs har spillet en eller to kampe færre end de øvrige hold.

Søndagens sejr var en kærkommen oprejsning for Bulldogs efter 0-5-øretæven i Rungsted i fredags. Men det, der lignede en sikker fynsk sejr efter første periode med en føring på 3-0, blev i stedet til en arbejdssejr på 3-2.

Bulldogs fik den bedst tænkelige start, da Dylan Walchuk styrede Martin Larsens skud ind bag Marc Andersson Schlæger i Herlevs mål. Dermed fik canadiske Walchuk tanket værdifuld selvtillid efter mange store afbrændere i de seneste kampe.

Søren Nielsen afsluttede et perfekt Bulldogs-angreb, da den dygtige skøjteløber rykkede frem og inde foran mål kunne score på Dale Mitchells tværpasning efter canadierens hurtige ryk med pucken over en halv banelængde i højre side. 2-0 midt i første periode.

I kampens første powerplay slog Bulldogs til, da Sebastian Ehlers hamrede et skud ind til 3-0, mens Frederik Bjerrum sad i straffeboksen. Ehlers fortsatte de fine takter fra tirsdagens hjemmekamp mod Frederikshavn, hvor den tidligere Aalborg-spiller scorede to mål.

Effektiv udnyttelse af chancerne for Odense Bulldogs, der blot skulle bruge syv afslutninger til at score de tre mål i første periode.

Odense Bulldogs-Herlev Eagles 3-2 (3-0, 0-1, 0-1)
Ishockeyligaen
Mål: 1-0 Dylan Walchuk (1.46). Assist: Martin Larsen og Asger Petersen.

2-0 Søren Nielsen (10.55). Assist: Dale Mitchell og Rasmus Bjerrum.

3-0 Sebastian Ehlers (14.32). Assist: Asger Petersen og Henrik Nielsen.

3-1 Frederik Bjerrum (24.24). Asssist: Karl Beckman og Dallas Maxwell.

3-2 Holden Anderson (57.45). Assist: Karl Beckman.

Udvisninger: Odense Bulldogs: 3 x 2 min. Herlev: 1 x 20 +5 min. (Emil Birk Christensen) + 1 x 10 min. + 2 x 2 min.

Bedste spillere: Odense Bulldogs: Asger Petersen. Herlev: Karl Beckman.

Dommere: Martin Theiltoft Christensen og Vernon Hofferd.

Tilskuere: 812.

Næste kamp: Tirsdag 9. januar kl. 19.00: Sønderjyske-Odense Bulldogs.

Herlev-spiller røg ud

Herlev pressede på i anden periode, som tilhørte det kroniske bundhold fra hovedstadsområdet. Frederik Bjerrum reducerede til 3-1 på et slagskud langt udefra.

Midt i perioden blev Dale Mitchell tacklet voldsomt ind i banden, og synderen, Emil Birk Christensen, fik en game misconduct for boarding, lig med farvel til resten af kampen, mens Herlev måtte spille i fem minutter i undertal.

Robin Rahm greb sikkert ind og reddede flere gange det fynske hold med stærkt målmandsspil.

Bulldogs forsvarede føringen i tredje periode, hvor Herlev først til sidst fik lagt tryk på. To minutter før tid fik den canadiske back Holden Anderson moslet pucken ind til 3-2, men selv om målmanden blev taget ud, lykkedes det ikke at få udlignet.

I stedet sluttede kampen i en lettere ond stemning, da Herlevs canadiske angriber Brett Thompson et halvt minut før tid fik en 10 minutters udvisning for at brokke sig til dommerne, og efterfølgende puffede han Dale Mitchell i brystet.

Bulldogs overlevede det sidste stormløb fra det frustrerede bundhold, og de hvidklædte spillere kunne skøjte ned og lade sig hylde af publikum for den første sejr i 2018.

En periode var nok for Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce