En helt anden kamp...


En helt anden kamp...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Svendborg fremstår som favorit mod det andet oprykkerhold, Skovbakken

FODBOLD: - Hvis man ser på stillingen, så må vi jo være storfavoritter!

Sådan lyder det fra Kurt Hansen, FC Svendborgs cheftræner, med en god portion humor i stemmen i en kommentar til dagens udekamp mod Skovbakken i 2. division vest. Begge hold er nyoprykkere.

Og ja, efter én spillet kamp i divisionen fører FC Svendborg rækken efter en noget overraskende hjemmesejr over OB II med 2-0, mens Skovbakken er bundprop med et nederlag til Varde.

- Man kan selvfølgelig ikke bruge en stilling efter en enkelt kamp til noget, men vi tager til Århus for at vinde, og det bør vi også have en god chance for, selv om Skovbakken altså var noget uheldig i Varde. Vi vil forsøge at dominere kampen - det skal være en helt anden kamp end mod OB (OB var meget i boldbesiddelse, red.), siger Kurt Hansen.

Svendborg-træneren har blandt andet noteret sig en række tunge spillere på Skovbakkens hold, som det skulle være muligt for Svendborg at over-speede forskellige steder på banen.

FC Svendborgs trup er stort set skadesfri, og Kurt Hansen kan stille med samme trup som sidste søndags kamp mod OB II - endog suppleret med Mark Kammersgaard, der er tilbage efter karantæne i første kamp. Ny andenmålmand er Michael Christensen, der erstatter Sebastian Mohr.

- Det er jo luksus for en træner at have masser af muligheder til den endelige opstilling, fastslår Kurt Hansen, der blandt andet havde råd til at sætte Theis Andersen på bænken i kampen mod OB.

En helt anden kamp...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce