En Bjørn og en Tiger i Japan

Søren Kjeldsen læser sin puttelinje i Odense Eventyr, men han spejder også efter USA. Foto: Kim Rune.

En Bjørn og en Tiger i Japan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FALDEREBET: Dansker går i Det fjerne Østen igen efter årets første sejr

GOLF: Fra på torsdag er der en Bjørn og en Tiger på spil i Japan.

Det danske golf-es Thomas Bjørn har gode minder fra Dunlop Phoenix Open. Her vandt han i 1999, og sidste år gentog han sejren, der var hans eneste i 2003.

Hvad angår sejre er situationen i år den samme for Thomas Bjørn, der ikke har løftet et sejrstrofæ.

Det er også længe siden, Tiger Woods har smagt sejrens sødme. I denne sæson er det kun blevet til én førsteplads, og det var endda i en hulspils-turnering.

Sultne spillere

Det er således et par sultne spillere, der har taget den lange vej til Det fjerne Østen for at forsøge at vriste nogle japanske yen fra de hjemlige spillere.

I weekenden var det en anden sejrsløs verdensstjerne, nordireren Darren Clarke, der med stor margin snuppede en førsteplads i Japan.

Thomas Bjørns tur til Japan var lige ved at koste Danmarks deltagelse i World Cupfor to-mands hold, der fra på torsdag spilles i Sevilla i Spanien.

- Jeg ville sådan set gerne deltage, men jeg har det princip, at jeg altid spiller i en turnering, hvor jeg er forsvarende mester, fortalte Bjørn, da han tidligere på efteråret var i Odense.

Med Thomas Bjørn ude af spillet var Danmark kun førstereserve, men kommer ind i turneringen på et afbud, så Søren Kjeldsen og Anders Hansen forsvarer de danske farver.

Travl eftersæson

For Søren Kjeldsen er det en del af en travl eftersæson. Nordjyden har kastet sig ud i det spændende projekt, der hedder kvalifikation til den lukrative amerikanske golf-tour.

Med to imponerende præstationer har han nu bragt sig i kvalifikationsfinalen, så han flintrer frem og tilbage mellem Europa og USA.

I begyndelsen af december skal han sammen med 89 andre til det endelige eksamensbord: seks runder i Californien, hvor maksimum en fjerdedel får et tourkort.

Selvom Søren Kjeldsen, der bor i England sammen med hustruen, Charlotte, og sønnen, Emil, får sit amerikanske kort, vil han fortsat spille også i Europa.
Thomas Bjørn, her i Odense Eventyr Golf, skal fra på torsdag forsøge at gentage sidste års sejr i Japan.  Foto: Kim Rune
Thomas Bjørn, her i Odense Eventyr Golf, skal fra på torsdag forsøge at gentage sidste års sejr i Japan. Foto: Kim Rune

En Bjørn og en Tiger i Japan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce