Emil Ousager forlader OB

Emil Ousager skifter fra OB til AGF.
Foto: Jørgen Hansen

Emil Ousager forlader OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF, der er tilbage i Superligaen i næste sæson, har Emil Ousager på plads i truppen.

AGF har skrevet kontrakt med den 23-årige målmand Emil Ousager, der de seneste sæsoner har været en del af OB's Superligatrup. Aftalen er treårig.

Om tilgangen af Emil Ousager, der har 10 ungdomslandskampe på cv’et, siger sportschef Brian Steen Nielsen til Aarhus-klubbens hjemmeside:

- Det er væsentligt, at der til enhver tid er hård konkurrence om startpladserne, og den kan Emil skærpe på målmandsposten. Han er en ung, ambitiøs keeper, der brænder for at vise sit værd. Han stod øverst på den liste, vores målmandstræner ”Magic” (Maciej Wasyniuk, red.) havde lavet over mulige emner, og jeg er glad for, at vi er nået til enighed om en aftale, siger Brian Steen Nielsen.

Emil Ousager har store forventninger til sin nye tilværelse i Aarhus.

- Jeg er meget glad for, at det hele er faldet på plads, og jeg ser frem til at prøve kræfter med nye udfordringer. AGF har i et stykke tid vist stor interesse for at tilknytte mig, og det har været afgørende for mit skifte. Jeg kommer ikke til klubben for at sidde på bænken, men vil tage kampen op med Steffen Rasmussen, og i løbet af kontraktperioden er det mit mål at blive førstemålmand, siger den 23-årige keeper.

Han starter træningen op med Maciej Wasyniuk og sine nye holdkammerater, når AGF tager hul på forberedelserne til Superliga-sæsonen d. 22. juni.

Ousager skifter transferfrit.

Emil Ousager forlader OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce