Eksperter ser splittelse hos curlingpiger

Mens danskerne endnu troede på det mod Schweiz. Fra venstre Camilla Jensen, Denise Dupont og Angelina Jensen.
Foto: Robert F. Bukaty/AP/POLFOTO

Eksperter ser splittelse hos curlingpiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere OL-sølvvinder i curling, Helena Blach-Laursen, synes ikke, curlingpigernes rollefordeling fungerer. TV2's ekspertkommentator bakker hende op.

Rollefordelingen virker ikke på det danske kvindelandshold i curling, og derfor er det gået galt under vinter-OL i Vancouver. Sådan lyder vurderingen fra den tidligere OL-sølvvinder i curling, Helena Blach-Laursen.

Hun mener, at Angelina Jensens autoritet som skipper bliver undermineret af Madeleine og Denise Dupont.

- Jeg synes, at der er noget med deres roller på banen, som ikke fungerer ret godt. Jeg ser en spiller, som er ved at miste selvtilliden, fordi der er nogle andre, som ikke tror på hende, siger Helena Blach-Laursen til Berlingske Tidende.

- Det virker på mig som, at Angelina tager nogle beslutninger som Dupont-søstrene overruller. Det ser ud til, at de ikke accepterer hendes beslutninger, og det er med til at gøre hende usikker, siger hun.

Helena Blach-Laursen bakkes op af TV2's ekspertkommentator Tommy Stjerne Hansen, der er tidligere deltager på herrelandsholdet. Til Berlingske Tidende siger han, at holdsammensætningen pt. bunder i et kompromis, som måske ikke fungerer.

- Jeg mener, at det er den, der laver det taktiske oplæg, der skal smide den sidste sten. Og det er Angelina, der laver oplægget. Hun er trods alt kaptajn. Men Madeleine blander sig mere, end man normalt gør, siger han.

Danmark mangler tre kampe under OL.

Eksperter ser splittelse hos curlingpiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce