Eksperter forventer ny spansk-tysk dominans i CL


Eksperter forventer ny spansk-tysk dominans i CL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München er igen de absolutte favoritter til CL-titlen, mener eksperter.

Det er muligt, at hold som Manchester City, Paris Saint-Germain og Chelsea har penge i Joakim von And-mængder, men de må stadig finde sig i en outsiderrolle, når Champions League-favoritterne bliver udpeget.

For selvom de pengestærke klubber sagtens kan matche Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München økonomisk, er det stadig det spansk-tyske trekløver, som vil kæmpe om titlen i år.

Det mener både Mikkel Bischoff, fodboldekspert på 6'eren, og Niels Christian Frederiksen, fodboldekspert og kommentator på TV3 Sport.

- Der tegner sig et billede af tre favoritter i Real Madrid, Barcelona og Bayern München. De har bare erfaringen i at være med på det plan og i semifinalerne gennem mange år, siger sidstnævnte.

Og Mikkel Bischoff er helt på linje.

- Det er de hold, som har domineret de seneste år, og hvorfor skulle de ikke også gøre det i år? De har stadig de bedste spillere. Jeg er næsten sikker på, det er et af de tre hold, som vinder igen, siger Bischoff.

- Og så er der et outsiderfelt med Manchester City, Paris Saint-Germain og Chelsea, hvis Chelsea kommer i gang, tilføjer han.

Mens Bayern München vandt Champions League for tre år siden, har Real Madrid og Barcelona taget en hver i de seneste to sæsoner, og de spanske klubber er bare stærkest, mener Niels Christian Frederiksen.

- Generelt er de to spanske hold et stykke foran de andre, fordi de bare er de to bedste hold i verden. Toppen af spansk fodbold er ganske enkelt det bedste - også bedre end Premier League, siger han.

Real Madrid har været i semifinalen de seneste fem sæsoner og vandt trofæet i 2014, mens Barcelona og Bayern München har været minimum i semifinalen i fire af de seneste fem sæsoner.

Det har resulteret i to trofæer til Barcelona og et enkelt til Bayern München.

Dog har ingen klub i historien endnu formået at tage trofæet to sæsoner i træk.

Eksperter forventer ny spansk-tysk dominans i CL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce