Eksperter forudser nedtur for Wozniacki

Caroline Woznicaki -- hvor er hun på ranglisten til april?
Foto: Francois Mori/AP/POLFOTO

Eksperter forudser nedtur for Wozniacki

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki får svært ved at holde sin placering som nummer tre på verdensranglisten. Det forudser to tenniseksperter.

Caroline Wozniacki har et mål om at blive nummer et på verdensranglisten. I sidste uges WTA-turnering i Dubai havde hun chancen for at avancere til andenpladsen, men som topseedet røg hun skuffende ud i tredje runde. To tenniseksperter forudser en mindre nedtur for Wozniacki i de kommende måneder.

- Nedturen er endnu ikke synlig på verdensranglisten. Blandt andet fordi Dinara Safina har været skadet, og fordi Svetlana Kuznetsova har leveret dårlige resultater. Men når næste periode er slut i april efter fire store turneringer i USA, tror jeg ikke, at hun længere er i toptre, siger den tidligere tennislandsholdsspiller Peter Bastiansen til sporten.dk.

Bastiansen peger på, at Wozniacki endnu ikke har levet op til sine seedninger i de seneste turneringer, hvor hun har tabt til lavere rangerede spillere.

- Når man ser hende i kamp, er den sult i øjnene, man så hos hende så sent som ved sæsonfinalen i efteråret, væk. Man fristes nærmest til at sige, at hun efter tre tabte bolde i træk hellere kaster ketsjeren i frustration end giver sig til at fighte, lyder kritikken fra Bastiansen.

En anden tidligere landsholdsspiller, Michael Tauson, mener, det er blevet hverdag for Wozniacki.

- I fjor var hun den jagende. Nu er hun den jagtede. På det psykiske plan skal hun til at vænne sig til den nye situation. Hvorvidt hun i marts og april kan erobre lige så mange verdensranglistepoint som i fjor, tør jeg ikke udtale mig om. Men der er ingen tvivl om, at indeværende sæson sammenlignet med dén sidste år, er meget sværere. Ugerne, hvor hun scorede masser af bonuspoint til verdensranglisten, er væk, vurderer Michael Tauson.

Eksperter forudser nedtur for Wozniacki

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce